Evlenmek isteyen çiftlerin hayalini kurdukları düğün organizasyonları arasında muhteşem bir kır düğünü öncelikli gelir. Doğanın yeşile bürünmesi ve renk renk çiçeklerin doğaya verdiği muhteşem manzara sayesinde kır düğünleri eşsiz bir görüntüye sahip oluyor. Yeşilin tüm renklerinin verdiği huzur, evlenmek isteyen çiftler için kır düğünlerini en çok tercih edilen düğün organizasyonu yapıyor.

qwertyu

Tercihiniz canlı renk seçeneklerinden oluşan çıtır modeller olmalı. Güpür detayların kullanıldığı, soft renklerin hakim olduğu zerafetli abiye modelleri ile tüm dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız… Vazgeçilmeyen Abiyefon şıklığı ile kır düğünlerinde de göz kamaştıracaksınız.

Geleneksel salon düğünlerinin aksine, kır düğünleri daha ferah geçiyor ve gelin ve damadın mutlu gününün kutlandığı bir davet havası yaratıyor. Bir birinden şık davetlilerin zarafet yarışında olduğu bu düğün ortamında ne giyeceğim derdini yaşamayın. Abiyefon şıklığıyla gözleri üzerinize çekin, bir yıldız gibi parlayın.
Abiyefon abiye elbise modelleri ile sizde tercihinizi şimdiden yapabilirsiniz..

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.