Malum düğün sezonu çoktan açıldı. Araya ramazan ayının girmesi düğünleri biraz ertelemiş olsa da, bayramdan sonra düğün günleri çoktan alındı bile. Düğün sahiplerinin heyecanı doruktayken, katılacak konuklarda ne giyeceğini konusunda son hız hazırlıklarını yapma aşamasında.
Yaz aylarının çoğunlukla vazgeçilmezi olan, naif ve hoş bir düğüne sahiplik edecek olan, kır düğünleri gündem de tabi ki bu yazda. Peki kır düğününe giderken ne giymeli? Mükemmel abiye elbiseler ile Abiyefon hep yanınızda…
Kır düğününde giyilecek bir elbiseyle, şık bir otelin balo salonunda giyilecek elbisenin aynı stilde olmaması gerekir. Bir diğer önemli nokta ise; hangi konsept olursa olsun davetlilerin beyaz rengi tercih etmemeye özen göstermesi. Çünkü masumiyet simgesi beyaz, gelinlik rengidir ve düğünün başrolünde gelin olmalıdır.Desktop4
Kır düğününde davetlilerin giyeceği elbisenin de öncelikle konforlu olması gerekiyor. Çünkü; uzun ve dar elbiseler, derin dekolteler, aşırı mini boylar, saten ve tafta kumaşlar ile rahat etmek mümkün olmayacaktır.
Aynı zamanda, abiye elbisenin rengine göre, pembe tonlarda yapılan makyaj ve bukleler halinde özgür bırakılan saçlar hem kıyafetle bütünleşecek hem de doğayla uyumlu, güzel bir görüntü yaratacaktır.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.