Düğünden bir önceki adımdır ‘kına gecesi’. Bekar geçirdiğiniz son gece, son eğlencedir. Kah ağlayarak kah oynayarak geçirilen, farklı duyguları bir anda yaşatan bir gecedir aynı zamanda da.
Kına geceniz de bir kere olacak bir gecedir ve o gece çok şık olmanız gerekir. Sizin için birkaç alternatif abiye elbise sunmak istiyorum bugün.

abiye
Kına gecesi dendiği zaman akla genelde direk kırmızı rengi gelir. En yakışacak renkte kırmızıdır zaten kına gecesine. Uzun kırmızı payetli gösterişli bir abiye elbiseye ne dersiniz?
Asil ve ilgi çekici bir model olan bu abiye elbiseyle göz kamaştıracaksınız. Arkasında ki fiyonk ayrıntısı ve önünde ki tül ayrıntısı da abiyenize daha bir asalet katacak. Abiye elbise, ayrıntılı ve gösterişli olduğu için, çok ağır aksesuarlardan ve abartılı çanta ve ayakkabılardan uzak durmalısınız.
Diğer bir alternatif olarak da, kırmızı saten, derin sırt dekolteli abiye elbisemize bakmanızı da öneriyoruz. Sizi zengin gösterecek ve sizin özel gününüz olduğunu bakan herkes ilk bakışta anlayacak. Kına geceniz de kırmızı sizin renginiz olmalı ve o gecede şıklığınızı gözler önüne sermelisiniz.
Abiyefon ailesi olarak, sizin için sergilediğimiz diğer abiye elbiselerimize de bakmanızı öneriyoruz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.