Bayanların oluşturdukları şık ve güzel kombinleri, aksesuar detaylarıyla süsleyerek çok daha çekici ve zarif bir hal alıyorlar. Bayanların en çok kullandıkları aksesuar detayları; takılar, çantalar, ayakkabılar, şallar, şapkalar ve kemerler oluyor. Özellikle kemerler, bazı vücut tipinde olan bayanların doğru giyinmeleri ve güzel görünmeleri için büyük önem taşırken; birçok bayanın da şık ve zarif görünümüne katkı sağlıyor. Bunun için doğru elbiseyi ve kombini tercih etmek de bir hayli önem taşıyor.

FB,8506,61,siyah-uzun-abiye-elbise-f1060-hanim-hanimcik
Birbirinden şık ve sıra dışı tasarımların yer aldığı bayanlara özel olarak üretilen kemer modelleri içerisinde; sade, işlemeli, desenli, kalın, ince, metal, gümüş, taşlı ve farklı renk seçenekleriyle tasarlanmış olan birçok kemer yer alıyor. Abiye elbiselerle, pantolonlarla ve eteklerle çok şık bir aksesuar detayı oluşturan kemerler; bayanlar için farklı model ve renk seçenekleriyle piyasadaki yerini alırken, bayanların çok daha baskın ve kendinden emin görünmelerini de sağlıyor.
Doğru giyim, doğru makyaj ve doğru bakım, ancak doğru bir aksesuar detayı ile anlamlı bir hal kazanır.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.