Hayatımızın en önemli varlığı olan annelerimiz için sarf ettiğimiz her kelime az kalır güzel annelerimizin yanında. Hayatımıza eşlerimiz ile girip kendi annemizden farksız olan kayınvalidelerimiz de ikinci bir melek olarak hayatımız merkezinde yer alırlar. Anneler Günü’nün yaklaştığı şu zamanlarda annelerimize en uygun abiye modellerini sizler için belirledik. Siyah, lacivert, bordo, yeşil, mürdüm ve kahverengi anneler ve kayınvalideler arasında en çok tercih edilen renklerdir. Kayınvalideler İçin Abiye Elbise Modelleri dendiğinde, aklımıza ilk gelen kendiliğinden desenli abiyeler, dantel kumaşlar, payet veya taş işlemelerdir. 2016 yılının trendleri arasında kayınvalide ve anneler için birçok abiye modelleri yer alıyor.

Kayınvalideler İçin Abiye Elbise Modelleri

Her fırsatta söylediğimiz gibi stilinizi en güzel şekilde yansıtmanın yolu, vücut tipinize en uygun elbise modelini seçmekten geçiyor. Karın ve basen gibi vücudunuzdaki fazlalıkları gizlemek için en doğru abiye elbise modelini bulmak zor görünse de iyi bir referansla o kadarda zor değildir.

İşte gelin anneleri, sünnet anneleri, kayınvalideler ve özel davetlere katılacak annelerimiz için 2016 Abiyefon abiye koleksiyonundan seçtiğimiz modeller ile ilgili detaylar.

Kayınvalideler İçin Abiye Elbise Modelleri

Uzun Kollu Anne Abiye Modelleri: Kollarınız biraz kalınsa ve bu sizi rahatsız ediyorsa tül veya dantel detaylı uzun kollu ya da bileğe doğru genişleyen kollu abiye elbiseleri tercih edebilirsiniz. Böylece kollarınızı gizleyebilir ve kolunuzu olduğundan daha ince ve uzun gösterebilirsiniz.

Kolsuz – Yarım Kollu Anne Abiye Modelleri: Kilolarından şikâyetçi güzel annelerimiz için bol kıyafetler yerine daha dökümlü ve motifli tasarımları tercih etmelerini önerebiliriz. Bu tarz abiye kullanacak olan annelerimiz için bir dip not daha vermek gerekirse dökümlü abiyelerde her zaman koyu, pastel tonlar tercih edilmelidir. Bu sayede olduğunuzdan daha zayıf ve daha şık görünebilirsiniz.

Kayınvalideler İçin Abiye Elbise Modelleri

Kısa Anne Abiye Modelleri: Sevgili annelerimiz eğer vücudunuzun bel bölgesini kalın buluyorsanız, bu bölgeyi uzun göstermek ve dikkatleri bu bölgeden uzaklaştırmak için yapmanız gereken tek şey kısa Abiye Elbise modelleri arasından seçim yapmaktır.

Düğün ya da davetlerin en şık en zarif annesi olmak artık sizin elinizde. Unutmayın!   Kendinizi hangi abiye elbise ile özgür hissediyorsanız sizin abiye elbiseniz ‘’ O ‘’dur.

Kayınvalideler İçin Abiye Elbise Modelleri

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.