Kadın, hassastır. Kırılgandır. Belli etmemeye çalışsa da, çabuk üzülür. Bir o kadar da çabuktur bir kadının gönlünü almak. Sevdiğinin bir gülüşü bile yumuşatmaya yeter onu çoğu zaman. Çok sever kadın. Sevgisi arttıkça da, sevildiğini daha çok görmek ister. ‘İlgi istiyorum’ diye belli etmeye çalışır beklentisini. Her erkek anlamaz bunu. Baskı algılar, bunalır. Kimi zaman soğumaya kadar gider.

siyah-beyaz-ask-18
Âşık olduğunda, gözü hiçbir şey görmez bir kadının. Sevdiklerine problem çıkarmamaya çalışırlar. Bütün gün çalışsa bile, ne kadar yorgun olursa olsun, sevdikleri buluşalım dediği anda, hemencecik hazırlanıp giderler. Yorgunum bahanesi kullanmaz bir kadın.
Çoğu zaman sevgililerinin ya da eşlerinin haberi bile olmaz yaşadıkları sıkıntıdan, yansıtmazlar çünkü. Para var mı, işyerinde sıkıntı mı oldu, birine canı mı sıkıldı, hiç bunlarla yormazlar birlikte oldukları erkeği. Ama sevdiğinin suratı az da olsa asık olsun, unutur bütün işlerini ve bütün ayrıntısıyla dinlemek için geçer karşısına.
Çok sever bir kadın. Her şeyiyle sever. Erkek de âşık olur evet, ama kadının kendisi aşktır.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.