Kadife Elbise Şıklığını Büyük Bedende Yaşayın. Büyük beden kadife şıklığını yaşayın abiyefon sizler için bir araya getirdi. Ayrıca çok cazip fiyatlarla 74.90 TL sizlerde bu fırsattan yararlanmak istiyorsanız . Sitemizi inceleye bilirsiniz. Özellikle son yıllarda artan büyük beden koleksiyonları oldukça ilgi görüyor. Bu ilgiyi abiyefon ekibi olarak biz de fark ettik ve ona uygun içerikler hazırlayarak sizlere ilham kaynağı olmak istedik. Büyük bedende kadife elbise görmek artık mümkün. Hem sokak stiline hem de özel günlere uygun birçok stil önerisiyle karşınıza çıkıyor. Büyük beden kadife elbiseler bayanların vazgeçilemez bir parçası haline gelmiş durumunda , kadife elbiseler gece şıklığı için ideal ve şık parçalardandır. Özellikle V yaka büyük beden kadife elbiseler şık aksesuarlarla ve giyeceğiniz süet stiletto ayakkabılarla stilinize en çok yakışan mükemmel dokunuşu yapabilirsiniz.

 İşte sizler için birkaç tüyolarımız var..

Kadife elbiselerinizi gece değilde, gündüz sokak modası olarak kullanmayı tercih ediyorsanız. Kadife elbisenizin tarzını değiştirerek sportif kullanım haline getirebilirsiniz.  Peki nasıl yapmalıyız.? Günlük hayatta çok tercih edilen kadife elbiseler.Kullanımı çok rahat ve bir o kadarda sıcacık tutan ışıl ışıl dokusuyla günlük hayatta da tutkumuz haline gelmiştir. Kadife elbiselerimizi daha spor kullanmak için blazer ceket yada deri ceket ile tamamlaya bilirsiniz. Ayrıca seçmiş olduğumuz ayakkabı modeli bilekten çizme modelini tercih etmeliyiz. Ayrıca yapmış olduğumuz at kuyruğu veya yandan örgü saç sitili ile günlük tarzınızı kadife şıklığı ile yansıta bilirsiniz. Sırtınıza almış olduğunuz sırt çantası ile daha spor ve cooll görünüm sağlamış olursunuz.

Ayrıca giyim tarzımla fark yaratabilmem için standart beden ölçülerine sahip olmalıyım düşüncesi artık tarihe karışıyor. Kilolarınızla barışık ve sadakat olmanız gerekiyor. Ayrıca vücut tiplerimizi tanımak ve kendimize yakışan elbiseleri  her türlü ortama girerek  kendimizi gizlemek yerine en iyi şekilde sunmayı tercih etmeliyiz. Vücutlarımızı tanımalıyız ve her giydiğimiz kıyafetleri özenle kendimizi severek hayatla barışık olmalıyız. Vücut hatlarının belirgin olması büyük beden olmanın getirdiği doğal kazanımlardandır. Bu konuda büyük bedene sahip olan kadınlarsa bunun farkındadır ve bunu iyi kullanmaktadırlar. Vücudunu seven her insanın kötü sunması beklenemez. Biraz dikkat ederek büyük beden elbise seçimlerimizi özen gösterildiğinde kusursuz bir görünüm kaçınılmaz olur.

Farklı abiye modellerini tarzlara göre yorumlayarak sizlere sunan abiyefon blog, büyük beden kadınlara ilham oluyor. Sizlere farklı koleksiyonları inceleme fırsatı da sunuyor.  Siz de Büyük Beden kadife elbise ya da  diğer yazmış olduğumuz içerikleri takip etmek isterseniz,  sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayınız. Kadife elbise şıklığını büyük beden de yaşayın. Keyifli okumalar diliyoruz…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.