Kadife bilindiği gibi, bir zamanların lüks kumaşlarından biriydi. Yine eskinin gündeme geldiği günümüzde de trend olmaya devam ediyor. Önümüzdeki sezonda sık sık kadife abiye elbiseler göreceğiz gibi duruyor.
Gösterişli bir sırt dekoltesi, kadife bir kumaş ile birleşince, tek kelimeyle kusursuz görüneceksiniz.
k
Vücudunuzu saran modeli sayesinde daha zarif ve daha şık bir görüntü sergileyeceksiniz. Aynı zamanda bu abiye elbise sizi olduğunuzdan daha uzun gösterecek.
Kadife kumaşlarda koyu renkler tercih edilmelidir. Kadife kumaş form olarak hatları belli eden bir tür olduğundan, açık renk kadife abiye elbise seçmemekte fayda var.
Göz yoran bir kumaş olmadığı için, makyaj konusunda esnek davranabilirsiniz.Kadife kumaş kullanılan abiye elbiseniz abartı olmadığı için, makyajda rahatlıkla abartıya kaçabilirsiniz. Aynı şekilde saç modeli konusunda da tabi ki.
Bu abiye elbise için; aksesuar seçiminde de, hoş bir küpe ve bileklik ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Takılarınızın, abiye ayakkabı ve portföy çantanızla olan uyumuna dikkat etmelisiniz.
Abiyefon ailesi olarak, sizin için kendimizi yenilemeye devam ediyoruz, sergilediğimiz abiye elbiselere bakmadan kararınızı vermeyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.