Önemli gecelerinizde ışıl ışıl parlamak istemez misiniz? Bugün sizin için, yeni bir abiye modeli önermek istiyorum. Siyahın, gümüş parıltılarla buluştuğu bu abiye elbiseyle asil ve şık bir duruş sergileyeceksiniz.

abiyefonn
Straplez modelli bu abiye elbiseyle omuzlarınızı sergilemekten çekinmeyin. Üzerindeki parıltılar da, abiye elbisenin sıradan bir görüntü sergilemesine engel olmuş.
Kombinlemek için ise, renk bütünlüğü açısından gümüş renginde abiye ayakkabı ve çantalar kullanmanızı öneriyoruz. Takiben, gümüş bileklikler, gümüş küpeler ve gümüş şık bir kolye elbiseyle özdeşleşecektir.
Siyahtan vazgeçemem diyenlerdenseniz de, siyah abiye çanta ve ayakkabı da tercih edebilirsiniz.
Saç konusunda karar size ait. Modeli itibariyle, her saç modeline uyum sağlayacaktır bu abiye elbise.
Makyaj konusunda da, çok hafif olmak kaydıyla yüzünüze gümüş ışıltılar verebilirsiniz. Far olarak gri, gümüş renklerini kullanmalısınız. Ruj renginde çok abartıya kaçmamanızı öneriyoruz. Soft, şeftali gibi renkler tercih edebilirsiniz.
Abiyefon ailesi olarak, sizin için sürekli yenilenmeye ve birbirinden güzel abiye elbiseler sergilemeye devam edeceğiz. Sitemize bakmadan karar vermeyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.