Yaz aylarını geride bıraktık malum. Yaz ayları biterken, düğün dernek sezonu kapanıyor gibi gelebilir. Ama artık insanlar, sonbahar ya da kışında nişanlarını, düğünlerini yapabiliyorlar. Bir iki senedir ramazan ayı da yaza denk gelince bu tür davetlerin sonbahar ve ya kışa kayması da kaçınılmaz oldu. Bir de iki bayram arasında düğün dernek olmazmış inancına da inananları düşünürsek, kış düğünlerine kendimizi hazırlamalıyız bence.
abiye
Kış aylarında yapılan düğünlerinden genellikle en büyük farkı mekan farkı oluyor. Hava yaz aylarındaki gibi sıcak olmadığından, kapalı ve sıcak düğün salonları ve mekanlar tutuluyor. Bu da mekana göre abiye elbise seçimi yapmanız gerektiği anlamına geliyor. Yaz aylarında yapılan kır düğünleri kadar rahat ve serbest olunmuyor ne yazık ki düğün salonlarında.
Özel günler için, mevsimin de bir önemi yok aslında. Bayanlarımız mevsim ne olursa, hep şık olmayı hakkediyor. Sitemizi takipte olarak, her zaman her özel güne hazırlıklı olabilirsiniz.
Abiyefon ailesi olarak, sizler için en şık ürünleri sergilemeye devam edeceğiz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.