Hayatımızın en önemli kutlamalarından biridir nişan. Düğün hazırlıklarının ilk adımıdır… Önceden nişan, aileler arasında yapılan küçük bir kutlama şeklindeydi. Fakat son zamanlarda nişanlar da düğünler gibi kutlanmaya başlandı. Daha kalabalık, daha büyük bir kutlama alanı ve daha gösterişli bir gece elbisesi.. Dolayısıyla gelin adayları, nişan evresinde de aynı heyecanı ve stresi yaşıyor. Güzel, şık ve çekici görünmek hemen hemen tüm bayanların en büyük arzusudur. Gündelik hayatta bile şıklığını korumaya çalışan bayanlar için özel olan nişanda giyecekleri abiye elbise modelleri kusursuz olmalıdır. Moda kulislerinde yaşanan gelişmeler ile birlikte bu yıl içerisinde nişan törenlerine daha çok uzun abiye elbise modelleri ile katılacak. Özellikle genç bayanlar için en doğru tercih olacak olan Nişan Abiye Modelleri çeşitli süslemeler ile daha etkin bir şekilde karşımıza çıkacak. Katılacağınız törende gözlerin üzerinizde olmasını istiyor iseniz sizde uzun ve sade elbise modellerine muhakkak göz atmalı ve oldukça dikkat çekeceğiniz bu elbise modelleri ile katılımlara damga vurabilirsiniz.

 

Hayalinizdeki Nişan Abiye Modelleri

Nişan Abiye Modelleri arasında bir diğer dikkat çeken model ise dekolteli elbiseler oluyor. Hem sırt dekoltesi hem de göğüs dekoltesi bulunan elbise modelleri iddialı olmayı seven bayanların tercih etmesi gereken elbiseler arasında yer alıyor. Evliliğe ilk adımların atıldığı nişan gecenizde, en az düğün gününüz kadar güzel olmak isteyen bayanlar için tasarlanan nişan elbiseleri konusunda tercih seçeneğiniz oldukça fazla. Her biri modern çizgilere sahip olan bu modeller, bayanların genel beğenilerine sunularak tercih edilebilir.

Hayalinizdeki Nişan Abiye Modelleri

2016 Nişan Abiye Modelleri galerimizde görebileceğiniz elbiseler arasında renk seçimi olarak genel olarak açık renkler görünmektedir. Artık koyu renklere ilgi göstermeyen genç ve yetişkin bayanlar açık renkli elbise modelleri ile nişan törenlerinde boy gösterecekler. 2016 yılında şıklığınız ile ön plana çıkmak istiyor ve dikkatleri üzerinizde görmek istiyor iseniz bu modeller tam size göre. Bu sezon nişan elbiselerinde payetli modeller, dantel detaylar ve işlemeler ön planda! Mürdüm, kırmızı, bordo ve pastel renkler ile kabarık etekler ve Balık Abiye Modelleri ise sıklıkla tercih ediliyor. Sezon trendlerinin tümünün yansıtıldığı modellerin yanı sıra koleksiyonda klasikleşmiş birçok stile de yer verilmiş. Tamamı payet işlemeli tuvaletler, sırt dekolteli modeller ve krep elbiseler koleksiyonda öne çıkan parçalar arasında. Her sezon olduğu gibi bu sezon da nişan abiye modelleri ile ilk sıralardayız…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.