En çok sıkıntı yaşanan olaylar arasındadır hediye seçmek… Doğum günleri, özel günler, yıldönümleri, sevgililer günü,… Peki kime hangi hediyeyi almalı? Beğeneceği hediyeyi nasıl bulabiliriz? Hiç burcunun özelliklerine göre hediye seçmeyi denediniz mi?
Bilinen bir gerçektir ki, çoğu insan burcunun özelliklerini taşır. Her burcun da ayrı bir zevki ve beğenisi vardır. Hediye seçmenizi kolaylaştırmak için, burçlara göre nasıl hediyeler seçebileceğinizle ilgili tüyolar vermek istiyorum. Öyleyse hadi başlayalım.
• Koç burcuna ne almalı?
İyi bir marka olmak şartıyla renk seçimi kırmızı ve dar kesim gömlek, kazak, elbise, bluz vs, maceracı hislerini uyandıracak kovboy şapkası, her türlü giyim eşyası, en sevdiği müzik grubunun CD’si, şık bir kol saati, onları oldukça sevindirecektir. Yalnız ne alırsanız alın son moda olmasına dikkat edin.
• Boğa burcuna ne almalı?
En önemli olay boğaların yaşadıkları yerlerdir, konforlu ve özel eşyalara bayılırlar, örneğin ona hesaplı bir sallanan sandalye alın, zevkten dört köşe olur; büro aksesuarları veya çalışma masasının üzerine koyacağı bir şey ona haz verir.
• İkizler burcuna ne almalı?
Seyahat etmeyi sevdiklerinden sürpriz bir tatili alternatif olarak düşünebilirsiniz. Deri bir bavul ya da şık bir makyaj çantasını seçenekleriniz arasına alabilirsiniz. Okumaya ve öğrenmeye karşı olan meraklarını tatmin etmeleri için onlara hediye edeceğiniz sürükleyici bir macera kitabı çok hoşlarına gidecektir
• Yengeç burcuna ne almalı?
Sevdiklerine ve evine düşkün olan Yengeç erkekleri içinse; ikinizin resmini koyabileceği şık bir çerçeve, projeksiyon sistemi, romantik DVD, resim çerçevesi, ve albümü, maket gemi tercih edebilirsiniz.
• Aslan burcuna ne almalı?
Her ortamda ilgi odağı olmayı sever. Maddi değeri yüksek olan her türlü şey ilgi alanındadır. Kaliteli Kıyafetler, pahalı ve markalı olmak şartıyla alacağınız her türlü hediye onun kalbinin çarpmasına neden olacaktır. Kendi el emeğinizle yapacağınız herhangi bir şeyde onu mutlu edebilir. Çünkü sadece ona özel yapılmıştır ve bir eşi daha yoktur.
• Başak burcuna ne almalı?
Sağlıklarına ve hijyene son derece dikkat eden yapılarından dolayı, organik yiyecekler alabilecekleri yerlerden alışveriş yapmalarını imkan sağlayabilir hatta donanımlı bir hastanede check-up hediyesi düşünebilirsiniz. Spor ya da sağlık kulübünde üyelik veya bir otelde spa, masaj, sauna hediyesi de seçenekleriniz arasında olabilir.
• Terazi burcuna ne almalı?
Güzelliğine düşkün Terazi kadınlarına şık bir şal, gümüş takılar, kaliteli makyaj malzemeleri, bakım kremleri, saç bakım setleri, epilasyon aleti, porselen takımları, pembe krizantem hediye etmek onları çok sevindirecektir.
• Akrep burcuna ne almalı?
Okumayı seven Akreplere kitap olarak; polisiye, cinayet, korku ya da casus romanlarını satın alabilirsiniz. Parfüm olarak kalıcı ve seksi olanını tercih etmelisiniz. Gözlük alacaksanız pahalı ama en sadesini almayı unutmayın. Taşlı, süslü olanları sevmeyeceklerini bilmelisiniz.
• Yay burcuna ne almalı?
Gezmeyi sevmelerinden dolayı kamp yapacakları her türlü malzeme ya da araba ile yapacakları kısa yolculuklarda kullanabilecekleri piknik malzemeleri, gördükleri yerleri resmedecekleri kaliteli bir fotoğraf makinesi ya da dijital video kamera, pasaport, bilet diğer kartlarını koyabileceği kaliteli bir cüzdanı hediye olarak düşünebilirsiniz.
• Oğlak burcuna ne almalı?
Eskiye bağlı olmasından dolayı moda olandan ziyade eski ama değerli bir antikayı hediye olarak düşünebilirsiniz. Alacağınız kitaplarda tercihen tarih ile alakalı olmalıdır. Satranç oynamayı sevmelerinden dolayı özellikle el yapımı ahşap ya da fildişi olan bir satranç tahtası orijinal bir hediye olacaktır.
• Kova burcuna ne almalı?
Geçmişe takılı kalmayan, bitmiş olan şeyle uğraşmaktan sıkılan yapıları onları çağın ilerisini düşünmeye, geleceğe yönelik planlar yapmaya teşvik eder. Kovalara elektrikle çalışan aletlerden tutunda teknolojik her türlü eşyayı hediye olarak almanız son derece uygundur.
• Balık burcuna ne almalı?
Duygusal, hassas, sanatçı ruhlu olan balık burçlarına, denize karşı olan merakından dolayı evlerinin en özel bölümüne hediye alacağınız şık bir akvaryuma bayılacaklardır. Özel tasarım eşyalarda balık burcunun ilgisini çeker.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.