Ve yepyeni bir ürünü tanıtmak istiyorum size. Yeni sezon tulumumuza mutlaka göz atın. Yükse bel olan görünümü, belinizi tamamen düz gösterecek ve daha zarif bir görünüme kavuşacaksınız.
İki ayrı renkten oluşuyor olması, size farklılık kazandıracak. Önündeki pul detayları ve üst kısmındaki tül ayrıntısı tulumu klasik bir görünüme kavuşturuyor. Siz bulunulan özel günlerde, daima en şık ve en farklı olacaksınız.
abiye
Çanta konusunda da isterseniz üst kısmındaki rengini fevz alıp kırmızı bir çantayla kombinleyebilirsiniz. Kırmızı çanta ve ayakkabı uyumu bu tulum abiye için çok güzel bir kombinasyon olacaktır.
Dilerseniz çoğu rengin tamamlayıcısı olarak bilinen siyah rengini de bu abiye tulumla özdeşleştirebilirsiniz. Siyah abiye çanta ve siyah abiye ayakkabılarınızla tamamlanan tulum abiyeniz de çok şık olacaktır.
Hangi kombinasyonu seçerseniz seçin bu tulumla naif ve asil bir duruş sergileyeceksiniz. Bu tulumu giydiğiniz zaman, saç ve makyaj konusunda da serbestsiniz. Yalnızca, kırmızı rujunu ihmal etmeyin ☺
Abiyefon ailesi olarak, sizin için sergilediğimiz ürünleri görmeden kararınızı vermeyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.