Derler ki, gözler ruha açılan pencerelerdir. O zaman neden çerçevelerle biraz eğlenmeyelim. Takma kirpiklerin doğal ve dikkat çekici olması için püf noktaları vardır kısaca özetlemek gerekirse;
Takma kirpiklerine yapıştırıcıyı sürdükten sonra ilk denemende yapışması için bir süre beklemelisin. Ben en iyi sonucu yapıştırıcıyı sürdükten sonra 20-30 saniye kadar bekleyerek elde ettim. Bu süre sonrasında takma kirpiğin yapıştırmaya hazır hale gelecek. Takma kirpiği yapıştırırken kendi kirpiklerine olabildiğince yakınlaştırmalısın.

tttt

Eğer uyguladıktan sonra boşluk kaldığını düşünüyorsan da üzülme, biraz eyeliner ile bu açığı kapatabilirsin. Kirpiği sabitlemek için kulak pamuğuyla hafif baskı uygulama fikri aklında bulunsun! Tabii gözlerini yapıştırıcı tamamen kurumadan açmaman gerektiğini de biliyorsun.
Ayrıca takma kirpikler bir kereden fazla kullanılabilir. Çıkartılan kirpiklerin şeridinde kalan yapıştırıcıyı çıkartmak için 1-2 dakika ılık suda bekletilir. Sonra temiz bir zemin üzerinde hafifçe kurulanır ve tekrar kavisli bir hale gelmesi için kurşun kalem üzerine sarılır. İyice kuruduktan sonra kutusuna yerleştirilir.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.