Gold rengi abiyeler; düğün, nişan, sünnet ve davetler de tercih edilen abiye elbiselerdir. Gold rengi abiyeler ağır ve muazzam duruşlarıyla büyüleyici modellerini sergilerler.Bu tarz model abiyeler özel günler de kullanıldıkları için seçim yaparken de özen gösterilmelidir. Çünkü gold rengi abiyeler olabildiğince gösterişli, bencil ve istikrarlıdır.! Mutlaka bir yerlerinden  açılan pencereler bambaşka ufuklara doğru sürüklüyor insanı. Şık ve iddİalı olmak için tercihler içerisin de muhakkak dekolte barındırılmalıdır. Kendinizi sadece abiye elbisenizin parıltısına bırakın. Küçük metal görünümlü taşlarla kullanılan göz alıcı seçkin bir ifade bırakmaktadır. Mevcut olan renk tonları vizon, gold ve gümüş tonlarıdır.

Ruhunuza okşayan muazzam zarafetliği keşfedin

En çok yakışan ışıltılı sallamalı aksesuar seçimleri elbisenizi çok hoş bir şekilde tamamlaya bilir. Bu tarz abiyeler  birbirinden şık modelleriyle göz kamaştıran modelleriyle karşımıza çıkıyor. Örneğin ; kayık yaka modeli sırt dekoltesiyle ciddi tavırlar sergilerken omuzlardan dökülen ip püskül detaylarıyla abiye elbisenizin görüntüsünü baştan başa tam not veriyor. Şıklığınıza zarafet katıyor adeta. Bayanların vazgeçemediği bu tarz abiyeler çok tercih ediliyor. Dizlere kadar uzanan yırtmacıyla , beller de ve göğüs kısımların da kullanılan gold taş işlemeleriyle ışıl, ışıl mükemmel  bir  şekil de uyum sağlıyor.Küçük metal işlemeleri abiye de oldukça hoş durmaktadır. Bu tarzda abiye elbiseler zarifliğin ve asaletin farklı tarzıdır. Zengin duruşlarıyla davetlilere adeta boy gösteren ve aynı zamanda farkındalığı ile dikkat çeken gold rengi abiyeler oldukça ilgi görmüştür. Dillerden düşmeyen ve sizler için tasarlanan gold rengi abiyeleri hayal edin ve giyin.!

Abiye seçimi söz konusu olduğunda, pek çok kadının ortak derdi aslında farklı ve tek olmak . Işıldamayı seven kadınlar için gold rengi abiyeler ayrıcalıktır.  Dolayısıyla özel tasarım olan  bu tür abiye modelleri, bu sezon pek çok kadının tercihleri arasında yer alıyor. Abiye elbisenizle kullanacağınız aksesuar seçimlerinizde çok ince ayrıntıdır. Renk seçimi, aksesuarlar, saç modeli, makyajınız aldığınız abiyelerle uyum içerisin de olmalıdır. Gold rengi abiye elbiseniz için yapacağınız makyajı fazla abartıdan kaçınılmalı sade ve doğallık tercih edilmelidir. Makyaj gece için abiyemizin tamamlayıcı bir bölümüdür. Sizlerin yorumları nelerdir.?

2 Yorumlar

  • Gönderildi 3 Kasım 2017 14:18
    by Rukiye

    Gold rengi mini elbise aldım sizden sizce nasıl aksesuar ve ayakkabı kullanmalıyım yardımcı olur musunuz ? Teşekkürler

    • Gönderildi 10 Kasım 2017 12:40
      by abiyefon

      Merhaba Rukiye hanım; Öncelikle sitemizi ve blogumuzu takipte kaldığınız için teşekkür ederiz, Gold rengi bir abiyeyi taşlı ayakkabı ve çanta ile kombinlmeniz en doğru tercih olacaktır.Bunun dışında koyu renk abartısız aksesuarlar ile de abiyenizi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.