Vücutları fit olan ve her giysinin içerisine girmeyi başaran bayanlar için ne tür giysileri giyecekleri çok fazla önemli değildir. Fakat büyük beden giyen bayanlarımız için durum biraz daha zor.
Büyük beden giyen bayanlarımız için, seçeneklerimizi gün geçtikçe arttırıyoruz. Size bugün önereceğim abiye elbise, gold rengindeki abiye ve sizi olduğunuzdan daha zarif gösterecek bir model olacak. Kaliteli kumaşı, yarım kolu sizin daha rahat bi gece geçirmenizi sağlayacak. Üst tarafındaki transparan detayı da, abiye elbisenizi sıradanlıktan çıkarıp, gösterişli bir hale getirecek.
Kilolarınızdan şikayet eden bir bayansanız ve bunun içinde Büyük beden abiye modellerini tercih ediyorsanız dikkat etmeniz gereken bir nokta daha vardır. Bildiğiniz gibi şık görünmek sadece şık abiye elbiseleri giymek ile mümkün olmayabilir. Aynı zamanda şık aksesuarları ve takıları da tercih etmeniz gerekiyor.
Saç modeliniz ve makyajınız da elbisenizle bir bütün halinde olmalıdır. Abartıya kaçmadan, her şeyi kararında uygulamak en güzeli olacaktır.
Bunun yanı sıra aldığınız abiye elbisenizin bedeninize çok dar ya da çok bol gelmemesi gerekiyor. Sizde bunlara dikkat ederek sizi hoş gösterecek bir abiye elbise seçtiğiniz zaman, özel gecelerde ve davetlerde istediğiniz gibi şık görünebilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.