Seçtiğiniz abiye elbiseyle gizlice iddalı bir imaj çizmek istemez misiniz? Siyah uzun ve kapalı bir görüntü sergilediği düşünülse de, size önereceğim abiyenin gizli cazibeli bir tarafı var.
Siyah uzun kapalı bir ürün gibi görünse de, üst tül detayı abiye elbiseye iddialı ve kışkırtıcı bir izlenim kazandırıyor. Transparan tül detayları sayesinde, abiye elbise alışılmışın dışında bir görüntü sergilemenizi sağlayacak. Özellikle de, straplez abiye elbise giymekten çekinen bayanlarımız için de çok uygun.

Untitled-2
Havaların da yavaş yavaş soğumaya başladığı şu günlerde, bu abiye elbiseyi tercih ederek, her ortamda ki özel günlere 1-0 önde başlayacaksınız. Düğünün ve ya nişanın nerede olduğunun da bir önemi yok. Bu abiye elbise her ortama ve her özel güne uyum sağlayacaktır. Siz sadece şık olmaya odaklanın.
Siyah abiye çanta ve siyah abiye ayakkabıyla kombininizi yapabilir ve bir bütün halinde şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.
Bu abiye elbise de, saç konusunda özgür özgürsünüz fakat şık bir topuz modelini öneriyoruz.
Abiyefon ailesi olarak, sizin için sergilediğimiz abiye elbiselere bakmadan karar vermeyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.