Düğün hazırlıkları evlenecek çift için ne kadar karmaşık, stresli ve yorucu geçse de çiftin yakınları da bu hazırlıktan nasibini alır. Tabi gelinin kız kardeşi de en büyük sorumluluk sahiplerindendir. Peki, Gelinin Kız Kardeşi düğünde ne tür bir abiye elbise tercih etmeli?

untitled-1

İşte O Soru Gelinin Kız Kardeşi Düğünde Ne Giymeli?

Kardeş önem sırası olarak herkes için ilk sırada gelen insanlar arasındadır ve düğün zamanı oluşan sorunlarda, sıkıntılarda gelini sakinleştiren, birçok yapılması gereken işi halleden ve işin eğlenceli kısmının göğüsleyen gelinin kız kardeşidir. Yani gelinin kız kardeşi düğünde en önemli kişilerden biridir.

Bu nedenle her adımı misafirler tarafından göz onunda olacaktır. Gelelim Gelinin Kız Kardeşi’ nin abiye elbise seçimine. Mesela:

Uzun abiye elbise modelleri ideal seçim olabilir.

Gelinin kız kardeşi düğün için en önemli kişilerden biri olduğu için giyimi de özenli tutmalıdır. Bu açıdan uzun abiye modelleri son derece doğru bir tercih olabilir. Tabi ki gelini gölgede bırakmayacak kadar sade ama gelinin kız kardeşine yakışacak kadar da gösterişli bir abiye elbise seçmelidir. İçinde zarif ve şık görüneceğiniz uzun elbiseleri tercih edebilirsiniz. V yakalı, sırt dekolteli, şifon etekli, dantelli, payetli ya da kayık yakalı elbiseler şuan oldukça trend. Renk seçimini de kesinlikle beyaz dışı renklerden yapmanızda fayda var. Eğer kapalı mekân düğünü ise mor, bordo, lacivert, siyah gibi koyu renkler kullanabilirsiniz. Bu tarz uzun abiye elbiseler ile şık topuzlar ve sade takılar iyi bir tercih olabilir. Uzun elbiseler ile ilgili daha fazla fikir almak için Abiyefon ürünlerinden yardım alabilirsiniz. Modaya uygun olmalıyım diyen gelinin kız kardeşi için kısa elbise modelleri de tercih konusu olabilir.

Özellikle yeni sezonlarda moda olan küçük elbiseler, bu tür özel günler için son derece ideal olabilir. Elbette çok önemli olan düğün gününe yakışır kısa abiye elbise modelleri arasından seçim yapmanızda fayda var. Düşük omuzlu, kayık yakalı, desenli, çan etekli ya da straplez kısa elbiselerle harika görünebilirsiniz. Eğer çok hareketli bir elbise tercih ettiyseniz balerin topuzu iyi bir seçim olabilir. Düz straplez bir abiye elbise giyecekseniz dalgalı açık saçlar ile harika görünebilirsiniz.

gelinni-kardesi

Ne renk tercih etmeliyim diye düşünen gelinin kız kardeşleri için pastel tonlarda abiye elbise modelleri kesinlikle göz alıcı olabilir. Renk seçiminde de trendlerden uzak kalmamak istiyorsanız pastel tonları tercih edebilirsiniz. Son birkaç sezondur yükselişte olan pastel renkler özellikle kır düğünleri için son derece ideal. Tüllü, uçuş uçuş, pembe, mor, lila ya da yeşil elbiselerle hem çok masum hem de zarif görünebilirsiniz. Özellikle yılın rengi kabul edilen pudra pembesi ve bebe mavisi bu tür abiye elbiselere son derece yakışan renkler arasında yer alıyor. Pastel tonlardaki elbisenizi koyu bir makyaj ile tamamlayarak dengeli bir görünüm elde edebilirsiniz.

Gelinin kız kardeşi için daha fazla abiye önerisini Abiyefon.com da bulabilirsiniz. Mutlu ve güzel bir düğün geçirmeniz dileğiyle.

gelinin-kiz-kaedesi-uzun-abiye-modelleri

 

2 Yorumlar

  • Gönderildi 20 Mart 2020 15:53
    by sünnet organizasyonu

    organizasyon sünnet dügünü uzun suredir takip etmekteyiz

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.