Her kadın, düğününün mükemmel olmasını ister. Aylarca, belki de yıllarca beklenen düğün gününüzün en iyi şekilde geçmesini umarız. Düğün yeriniz, gelinliğiniz, saç şekliniz tamam. Geriye sadece makyajınız kalıyor. Peki gelin makyajında nelere dikkat etmek gerekir?

Untitled-1

Öncelikle muhakkak, önceden makyaj provası yaptırın. Ne istediğinize net bir şekilde karar vermiş olup, esas düğün gününüz için kararlı olup ve risk almamış olursunuz.
Gelin makyajında dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta, doğal bir görünüme sahip olmanız. Genelde kahverengi, mürdüm gibi klasik renkler tercih edilirken, 2014 trendi daha soft renkleri barındıran makyajın ön plana çıkması üzerine kuruldu.
Genelde, gözlerin ön plana çıkarılması tercih ediliyor. Dudaklar daha doğal bırakılıyor. Ancak akıcı parlatıcılardan ve aşırı parlak rujlardan kaçının. Mat ve kalıcı rujlar en iyi tercih olacaktır.
Bir diğer ayrıntı ise, makyajınız mutlaka suya dayanıklı olmalı. Neden mi? Bilinen o ki, biz bayanlar biraz fazla duygusalız. Gözyaşlarımıza engel olamadığımız durumlardan sonra, akmış ve dağınık bir makyajla ortada kalmamalıyız.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.