Gelin Çiçeği Seçimi Nasıl Olmalı? Hep hayalini kurduğumuz ana az bir zaman kaldı. Kalbimizi yerinden fırlayacak gibi olması durdura mamamız imkansız.İçinde uçuşan kelebekler olur adeta,her kadının hevesidir gelin olmak özellikle’de tam kusursuz bir gelin olmak, kim istemez ki ? ister istemez mutlaka o telaş ve stres ile bir şeyler unutmaya neden oluyor. Bunun için sizlere önerilerimiz var.? Gelin listesi hazırlaya bilirsiniz.Aile fertleri ile yada en yakın arkadaşlarınızla . O güne eksiksiz olarak hazırlık  yapmak sizler için bir avantaj olacaktır.Düğünün yapılacağı mekan,ayakkabı ,kuaför derken gelin çiçeğini unutmamak gerekiyor. Gelin çiçeği unutulduğu zaman çiçekçi dükkanına girip alelacele bir buket alıp çıkıyoruz.

Gelin çiçeği seçimi kolay gibi gözükse de aslında zor bir seçimdir. Davetlilerin ilgisini çekmesi ve gelinin çiçeği muhteşemdi diyebilmeliler. Kim istemez’ki gelin çiçeğinin konuşulmasını . Tabi ki herkes ister. Davetliler düğüne geldiğinde damadın  yakınlarını, gelinin yakınlarını , gelin çiçeğini, gelinliğini,tacını, makyajını,saçını incelerler de incelerler.Eksik bir şeyler bula bilir miyim çabasında olurlar.Kendi seçimlerinizi doğru yaparak ödün vermeyiniz. Seçimlerinizi yaparken’de uyumlu olmalarına ve göz alıcı modeller seçmeniz gerekiyor. Harcadığınız emeğe ve çabanıza değecek bir düğün olsun.Sizlere bir kaç tane favori gelin çiçeklerini öneriyoruz.

Organizasyonun olacağı mekan en önemli unsurlardan biridir

Salonda veya kapalı bir alanda düğün yapmayı düşünüyorsanız eğer sade lalelerden yada kırmızı güllerden oluşan buket yaptırabilirsiniz.Gelin çiçeğim fark yaratsın diyorsanız.Mesela beğendiğiniz rengarek çiçekleri her renkten bir tane olmak şartıyla farklı çiçekleri  bir araya getirerek gösterişli gelin çiçeği yaptıra bilirsiniz.

Eskilerden çiçekçi dükkanları yokmuş ve bayanlar dağlardan toplanan çeşitli çiçekleri bir araya getirerek doğanın muhteşem ayrıcalığını keşfetmişler. Bunun adı ”Rustik çiçekler” olarak kalmıştır. Rustik çiçekler bu sene çok moda oldu.Bunlar;lavanta,buğday, ağaçta yetişen çiçekler, yaban çiçekleri, lahana çiçekleri modelleridir. daha çok kır düğünlerinde tercih ediyorlar.Davetlilerin masalarını gelin çiçeğiniz’de var olan çiçeklerden her masaya donata bilirsiniz.Davetlilerin masaları muhteşem köy kokulu mis gibi çiçeklerle geceye hazır olmuş olacak. Gelin çiçeklerini seçerek düğün hazırlıklarınıza gönül rahatlığıyla başlaya bilirsiniz. Gelin çiçeğinizi ömür boyu saklayarak kurutabilirsiniz. Geceden kalan anılarınızı ve düğün fotoğraflarınızı bizimle paylaşmak ister misiniz.? Ömür boyu mutluluklar sizlerin olsun.

1 Yorumlar

  • Gönderildi 29 Ekim 2017 22:07
    by Dizi oyuncuları

    Süper bir makale. Teşekkürler

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.