Gece mavisiyle, gecenin yıldızı olmaya hazır mısınız? Renkler arasından en asil renklerden biri de parlament rengi yani gece mavisidir. Size asil bir duruş ve gösteriş sağlar.
Straplez modelle, gece mavisinin birleşimiyle etrafınızdaki gözleri kamaştırın. Çok abartılı aksesuarlar kullanmadan bu abiye elbisenin naifliğinden faydalanabilirsiniz. Balık modeliyle de, sizi farklı gösterecek.

straplez abiye
Straplezin kolay kullanımı ve çekicilik yaratması hanımların tercih sebebi olmuştur. Nedeni ise straplez giyen hanımların kendisini özgür hissetmesidir. Straplez abiye modelini tercih eden hanımların dikkat etmesi gereken bazı hususlar vardır. Bu hususların ilki göğüs ölçüsüdür. Straplez abiyeleri taşımak zaman zaman sıkıntılarda yaratabilmektedir. Bu sıkıntılardan kurtulmak için en uygun yöntem ise destekli sutyenlerdir. Destekli sutyenler ile straplez abiye modelleri hem çekici hem de şık bir görünüm yaratır.
Peki saçlar nasıl olmalı straplez bir abiye elbiseyle?
Öncelikle, Dümdüz ve uzun saç modellerini straplez elbise ile kullanmak için hareketlendirmek gerekir. Salınan saçlar, kısa straplez elbise ile çok hoş durmamaktadır. Uzun straplez elbiseler ile açık saç kullanılmak isteniyorsa saça dalga ile hareket vermek gerekir. Upuzun, salınan, tek renk, dümdüz bir saç, kesinlikle straplez elbisenin modeli değildir!

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.