Gece elbiseleri kategorisinde bulunan, sadeliği ile göze çarpan, eteği sezonun trendi kiloş açılan, modern kesim abiye elbise mutlaka dolabınızda bulunması gerekenlerden…

Plansız yakalandığınız davetlerde kurtarıcınız olacak abiye elbise, gece elbiseleri kategorisinde bir çok rengi ile sizin tarzınızı yansıtmanıza yardımcı oluyor. Sade ancak oldukça şık duruşu istediğiniz aksesuarı rahatça kullanmanıza olanak sağlamakta…

blog

Abartılı, swarovski taşlardan oluşan ya da renkli kocaman taşlara sahip büyük bir kolye ile kombininizi tamamlayabileceğiniz gibi zarif, kibar bir aksesuarı da tercih edebilirsiniz. Canınız nasıl görünmek istiyorsa   ya da kendinizi nasıl daha iyi hissedecekseniz o şekilde kombimleyerek abiye elbise modelini istediğiniz forma sokmanız mümkün.

Aynı şekilde ayakkabı seçimizi özel tasarım ayakkabı dan yana kullanabileceğiniz gibi; bu aykırı bir renk de olabilir, örneğin neon sarı, belkide kışkırtıcı bir kırmızı (özellikle siyah abiye elbisenin alltına) ya da kibar sade bir abiye ayakkabı modelinden yana kullanabilirsiniz. İki tercihinizde fark yaratmak için yeterli olacaktır.

Her zaman şıklığından söz ettiren bayanalardan iseniz; acil durumlar için mutlaka gardrobunuzda sade ve güzel kalıplı vücut proporsiyonunuza uygun bir kaç abiye elbise bulundurmalısınız. Abiyefon gece elbiseleri kategorisi size bu konuda fikir verecektir.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.