Yeni sezon abiye şıklığına hazır mısınız? Her bayanın dolabında acil durumlar için, şık bir abiye elbise bulunmalıdır. Davetlerde ve özel günlerinizde tercih edeceğiniz bir abiye elbise sunmak istiyorum bugün. Özel zamanlarınız için gardrobunuzda bulunması gereken ve normal zamanda da giyerek şıklığınızı konuşturacağınız bir elbise olacak bu model. Zamansız şık görünmeniz gereken durumlarda, adeta kurtarıcınız olacak bir abiye elbise.

AYHAN
Kullanımı, sizi zorlamayacak bir kısalıkta olan etek boyu, tam ideal ölçüde.Bu kısalıkta hareket halindeyken de rahat olabilirsiniz.
Kullanacağınız  takı ve aksesuar,  seçeceğiniz ayakkabı ve çanta ile  bu elbiseyi isteiğiniz tarza dönüştürmek mümkün.Yüksek topuk stilettolar ile  ‘ben burdayım’ diyen iddalı bir görüntü sergilerken, sade ve zarif bir ayakkabı ya da aksesuar ile hanım hanımcık zarif bir bayan edasına bürünebilirsiniz. Mutlaka gardrobunuzda bulundurmanız gereken bu tarz abiye elbise modelleri ile anında şık olmak çok kolay.
Yine ayakkabı ve çanta gibi, saç modeliniz de bu elbisenin iddalı ya da hanım hanımcık olması için önemli bir tercih. Şık bir topuzla özel gecelerinizi asil bir şekilde tamamlarken, salaş bir modelle spor bir şıklık yaratabilirsiniz. Karar size ait.
Abiyefon ailesi olarak, kurtarıcınız olan abiye elbise seçeneklerimiz ile daima yanınızdayız.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.