Bazı abiye modelleri vardır ki gardırobunuzdan hiç eksik olmaz ve en özel davetlerde bunları kullanırız. İşte bunlardan bir kaçı siyah abiyeler, payetli mini gece elbiseleri, krep kumaştan düz renkte abiye modelleri ve dantelli abiye modelleri. Bu yazımızda sizler için biz bayanların gardıroplarında vazgeçilmez olan modellerden bir tanesi olan Dantelli Abiye modellerini araştırdık. Bu tarzdaki abiyelerin neler ile kombinlenebileceğini ne tarz davet ve organizasyonlarda kullanılabileceğini sizlerle paylaşacağım.

j1104-dantelli-abiye

  • Nikah Törenleriniz İçin Dantel Abiye Modelleri

Son birkaç senedir en trend modeller arasında olan ve trendi yükselmeye devam dantel abiye modelleri artık gardıroplarımızın en vazgeçilmez parçaları arasına girmeye başladı. Özellikle nikah törenleriniz de çok şık bir tercih olabilecek dantel abiye modeller davetlilerin beğenisini kazanmanızı sağlayacak. Krem renkte uzun ya da kısa dantel bir abiye nikah töreninizde zarif, bir o kadar da asil görünmenizi sağlayacak. Kır çiçeklerinden yapılmış bir demet nikah çiçeği ve aynı çiçeklerle eşinizin yakasına yapabileceğiniz küçük bir demet uyum içerisinde ve göz alıcı şıklıkta olmanızı sağlayacak.

dantelli-t2421

  • Cesur Bayanların İlk Tercihi Kısa Dantel Abiye Modelleri

Küçük bir araştırmaya göre cesur bir kadınsanız ve özel bir davete katılacaksanız sizin tercihiniz kesinlikle mini dantel abiyeden yana olacaktır. Bu abiye modelleri ile şıklığınızı konuşturacak ve katılmış olduğunuz davette tüm gözleri üzerinize toplayacaksınız. Peki böyle bir abiye ile nasıl bir kombin yapabilirsiniz? Seçmiş olduğunuz abiye dantellerinden dolayı zaten hareketli bir model olduğu için ekstra yoğun takılar kullanmanıza gerek olmayacak. Sadece kulağınıza zarif, küçük bir küpe seçmeniz yeterli olacaktır. Ayakkabı ve çanta seçimizde sadelikten yana olmalı düz, abiyenizin rengine uygun nubuk bir abiye ayakkabı ve nubuk bir çanta ile şıklığınıza şıklık katabilir, katılmış olduğunuz davetin en dikkat çekici bayanı olabilirsiniz.

danrtelli-abiye-mod

  • Zarafetten Yana Olan Bayanlar İçin Dantel Abiye Modelleri

Sizin için oldukça önemli ve özel bir organizasyona davetliyseniz ve o davetin en zarif bayanı olmayı istiyorsanız uzun tamamı güpürlü abiye modelleri tam size göre bir tercih olacak. Dantelin şıklığı ve asaleti ile zarif ve narin bir görünümde olacaksanız. Böyle bir abiye tercihleriniz arasında ise ince ve uzun bir küpe sıkı bir atkuyruğu ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Vazgeçilmezlerimizden olan dantel abiye modelleri ile şık, göz alıcı mutlu geçireceğiniz davetler dilerim…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.