Sezon başında modeller yeni, kumaşlar yeni, kullanılan aksesuarlar yeni maaliyetler oldukça yüksek olduğu için fiyatlar da buna paralel olarak yüksek oluyor. Günün modası da işin içine girdiğinde uçuk fiyatlar kaçınılmaz. ( Abiyefon ‘un tüm sezon boyunca fiyat garantisi vererek çalıştığını hatırlatmak isterim.)

fırsaturunleri

 

Fiyatı 149.90 olan tüm ürünler için tıklayın.

Ancak sezon sonu yaklaştıkça modelin diğer firmalar tarafından taklit edilmesi ve modelin piyasaya düşmesi, aynı formda kumaşların temin edilmesindeki kolaylık ya da modelin satmaması gibi nedenlerden dolayı firmalar indirime girerek stoklarını tüketmeye dair çalışmalar yapmakta.

Bu durum özellikle sezon sonuna doğru, klasik düğün mevsimi sonrası proglamlanan düğün sahiplerinin işine geliyor elbette; tek sorun stokta bedeninizin kalmaması olabilir 🙁

Bu indirim günlerini fırsata dönüştürebilen bayanlardan iseniz kaçırılmayacak indirimli abiye modellerini mutlaka incelemenizi tavsiye ediyorum…

Örneğin; görselde kullanılan modellerin üzerindeki firsat urunleri hepsi şu anda 149.90 🙂

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.