Bayanlar kadar değişken olmasa bile erkeklerde de birçok farklı karakter yapısına rastlamak mümkün. Babalarımız, erkek kardeşlerimiz, oğullarımız ve eşlerimiz bizim için oldukça değerliler öyle değil mi? Bu bloğumuzda eşlerimizin, erkek arkadaşlarımızın karakterlerine biraz değineceğiz. Bilirsiniz biz bayanlar için özel organizasyonlarda abiye giymek oldukça önemlidir. Peki ya Erkekler Partnerlerinin Nasıl Abiye Tercih Etmesini İster? Bu konuda fikri olan var mı? Umarım bu yazımız tüm bayanlar için yol gösterici olur.

abiye-elbise-2

EVET! Birçok bayan eşine veya erkek arkadaşına güzel görünmek ister. İşte partnerinizin karakterine göre bir takım tüyolar.

Kıskanç erkek tipi: Bu tip erkekler sevgilisinin ya da eşinin sadece kıyafet değil her konuda kendine danışarak seçim yapmasını ister. Küçük bir araştırmaya göre bu tip kıskanç erkelerin yapısı gereği partnerinin abiye tercihi konusunda fikrini fazlasıyla dile getirmesi biz bayanları olumsuz etkiler. Bu erkeler eşlerinin her zaman sade ve dekoltesiz abiyeleri tercih etmelerini isterler. İhtişamdan uzak bir kadın her zaman onların gözdesidir. Sizin de böyle bir eşiniz varsa inanın işiniz çok zor, şimdiden size kolaylıklar diliyorum…

blok-partner

Romantik erkek tipi: Bu tip erkeler ise genellikle eşinin mutluluğunu ön planda tutan erkelerdir. Sizin kıyafetlerinizden saç ve makyajınıza kadar her konuda sizi hoşnut edebilmek için uğraşırlar. Bu tarz erkekler genellikle sizin seçiminize saygı duyar ve hatta gerekirse sizinle uyum içinde bir davete katılmayı kabul ederler. Unutmayın romantik erkek tipinin abiye konusunda tercihi her zaman uzun ve dantelli balık abiyelerden yanadır. Renk konusunda ise kırmızı, mercan ve mor tonları ilgisini çeker. Romantik bir partneriniz varsa gerçekten şanslı bir bayansınız.

abiye-elbise-1

Maço erkek tipi: Bu tip erkeler sizin fikirlerinizden çok kendi fikirlerine önem verirler ve kendi beğendikleri şeyleri size de sevdirmek için ellerinden geleni yaparlar. Onlar için kıyafetinizin tarzı değil sizi nasıl bir abiye içinde görmek istedikleri önemlidir. Bu tip erkekler genelde diz altı kalem eteklerden oluşan elbiseleri veya prenses model abiyeleri tercih etmenizi isterler. Bu tip maço erkelerin eşlerinde görmek istediği renkler ise buz mavisi, siyah, bordo ve somon tonlarıdır.

Saydığım bu erkek tiplerinin dışına çıkan mutlaka binlerce erkek vardır. Her ne kadar değişken ruh hallerine sahip olsalar da erkekler hayatımızın bir parçasıdır. Sizin yapmanız gereken tek şey partnerinizi iyi tanımak ve istediğinizi tatlı dille onlara kabullendirmektir… Partnerleriniz ile geçireceğiniz keyifli günler dileriz…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.