Ramazan yavaş yavaş geçerken, ramazandan sonra düğünleri olanlar tatlı bir telaşa bürünmüş durumdalar. Hazırlıklar tamamlanmalı, davetiyeler dağıtılmalı, abiye elbise modeleleri hazırlanmalı, tarzınızı yansıtacak şık dokunuşlar artık bitmiş olmalı…

UnknownGelinler kuaför provolarını şimdiden yaptırsa çok iyi olur. Bayramdan sonra yoğunlaşan kuaförler şimdi müsaitken rahat rahat istediğiniz modeli denetebilirsiniz. Özel taç ve aksesuarlarınızı değişiklik yapmak isterseniz de bu iyi bir fırsat. Eşinizin mendil ya da çiçek gibi aksesuarları da size bakıyor 🙂 Tüm ayrıntılar ile siz ilgilenmek zorundasınız. Buna artık alışsanız iyi olur. Şimdiden bu küçük ama önemli detayları kafanızdan çıkarın. O özel gün yaklaştığında hiç bir şey hazır değilmiş gibi hissedeceksiniz. Heyecanınız doruklara çıkmadan sakin sakin düşünerek hazırlıklarınızı tamamlayın. Dürüst olmak gerekirse son zamanlarda pek bişey halledemeyeceksiniz. Tamamlayabildiğiniz bütün detayları tamamlayın, hesapta olmayan problemler çıktığında da endişelenmeyin.
Abiyefon, şimdiden bu hızlı maraton için size kolaylıklar diliyor.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.