Solgun ve küçük dudaklarınız mı var? İnce dudaklarınızı belirginleştirmek için çabalayanlardan mısınız? O halde bu blog sizin için. Sizin için birkaç takdir vermeye çalışacağım.
• Öncelikle, dudaklarınız çatlamışsa, öncelikle nemli bir havlu ve diş fırçası yardımıyla hafifçe ovalayın. Nemlendirici kremini dudağınıza uyguladıktan sonra rujunuzu sürün.

Untitled-1

• Dudaklarınızı daha büyük göstermek için dudaklarınızın doğal çizgisinin yukarısından dudak kalemi çekmeyi aklınızdan bile geçirmeyin. Bunun yerine mat renkli bir dudak boyası sürdükten sonra üst dudağınız boyunca uzanan kavis bölümüne ince bir fırçayla biraz aydınlatıcı sürün. Mat renkli taban rengini sürdükten sonra, yanardöner renkte bir göz farını dudaklarınıza sürün. Parlatıcıdan daha zarif bir ışıltı verecektir.
• Eğer dudaklarınız çok inceyse koyu renklerden ve meyve tonlarından uzak durun, daha güçlü kırmızı renkleri kullanın. Balsam ya da parlatıcının verdiği ışıltı dudaklarınızı daha dolgun gösterirken, yanardöner bir pudrayla üst dudağınızdaki yay boyunca yapacağınız küçük dokunuşlar da bu etkiyi güçlendirir. Çoğu kadın dudaklarını dolgunlaştırmak ister ama siz bunu azaltmak istiyorsanız, koyu renkli bir ruj kullanarak odak noktasını onlardan uzaklaştırın.
• Koyu renkli ruj kullanarak tüm dikkatleri dudağınıza çekmek istiyorsanız, göz makyajınızı ve allığınızı hafif yapmalısınız. Böylelikle tüm ilgiyi dudağınıza çekebilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.