Stilimizi en iyi şekilde yansıtmak adına doğru elbise modeli seçmek oldukça önemli. Usta bir modacının elinden çıkmış, çok şık ve pahalı abiye elbise bile vücut hatlarınıza uygun değilse üstünüzde güzel durmayacaktır.

 

şşşşşşşşşşşşş

Bedenimize uygun kıyafeti seçmezsek eğer o çok güzel abiye elbise bizi gecenin rüküşü yapabilir. O yüzden elbisenin güzelliğine aldanmamak gerek. Hepimizin hayalinde bir model vardır ama bazen bundan ödün vermemiz gerekebilir.
Kalça bölgeleri bellerine oranla daha geniş olan bayanlar etek boyu diz üstünden yukarıda olan modellerden uzak durmalılar. Amacınızın ilgiyi kalçalardan uzaklaştırmak olduğunu unutmayın. V yakalı veya göğüs dekolteli bir gece elbisesi dikkatleri üst kısmınıza çekecektir. Göğüs kısmı oturan, robadan genişleyen bir elbise basen kısmınızı saklayacağı için size uygun olacaktır. Kalçalarınızı belirginleştirecek dar modellerden, ince kumaşlardan ve parlak renklerden kaçının. Seçiminizi yapmadan önce büyük beden abiye modellerimizi inceleyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.