Büyük göğüslere sahip kadınlar için abiye elbise seçimi biraz zor görünebilir. Büyük Göğüslü Bayanlar İçin Abiye Önerileri, bloğumuzu okuduktan sonra abiye seçimi sizler içinde çocuk oyuncağı olacak.

V yakaları tercih edin: Büyük göğüslü kadınlar için V yakalı abiye elbiseler her zaman ilk sırada yer almalı. Üstelik bu modeller, göğüsünüz ile boynunuz arasındaki alanı açıkta bıraktığı için göğüslerinizin daha küçük görünmesini sağlar.

Büyük Göğüslü Bayanlar İçin Abiye Önerileri

Doğru sütyen kullanın: Bu, son derece fonksiyonel ve estetik sebepler içeren bir stil önerisi olabilir ancak, üzerinize doğru oturan bir sütyen tercih etmeniz son derece önemlidir. Bu şekilde hem göğüslerinize daha iyi destek sağlarsınız, hem de abiye elbiseniz üzerinizde daha güzel durur.

Kol uzunluğunu doğru seçin: Abiye elbisenizin kol uzunluğu göğsünüzün görünümünü tamamen değiştirebilir. Size en uygun kol uzunluğunu, abiyeler arası denemeler yaparak bulabilirsiniz.

Dökümlü ve bol abiyelerden uzak durun: Ne kadar büyük göğüslere sahipseniz o kadar dökümlü Abiye Elbiselerden o kadar uzak durmalısınız. Üzerinize oturan Abiye Elbiseleri tercih etmenizde her zaman fayda var. Bol abiyeler sizi olduğunuzdan daha iri ve geniş göstereceği için bol abiye elbiselerden kaçının.

Büyük Göğüslü Bayanlar İçin Abiye Önerileri

Doğru çanta seçimi: Doğru boyda çanta seçmek sizin için çok önemlidir. Büyük göğüslü bayanlar için orta boy ya da büyük boy portföy çantalar tercih konusu olmalıdır

Abiyelerinizde Koyu renkleri tercih edin: Koyu renk abiye elbiseler, açık renk olanlara oranla bayanları daha zayıf gösterirler. Bu nedenle de, koyu renk abiyeler giymek, göğüslerinizin olduğundan küçük görünmelerini sağlar.

Büyük Göğüslü Bayanlar İçin Abiye Önerileri

Çizgili giyinin: Yatay çizgiler göğüslerin daha büyük görünmesine sebep olacağı için çizgili bir abiye tercih edecekseniz dikene çizgilerden oluşan abiye elbiseleri tercih etmelisiniz. Bu tarz abiyeler vücudunuzu daha güzel göstereceklerdir.

Aksesuar seçimi: Aksesuar seçimi yaparken her zaman gösterişli ürünler tercih etmeye çalışın. Uzun kolyeler yerine daha kısa abiye kolyeleri tercih edin. Küpe konusunda da V yaka abiyelerde daha saçaklı küpeler göğüs bölümü kapalı abiyeler de ise daha inci tarzı küpeleri tercih etmelisiniz.

Büyük Göğüslü Bayanlar İçin Abiye Önerileri

Unutmayın ki büyük göğüslere sahip olmayı isteyen birçok kadın var ve siz buna sahipsiniz. Bu özelliğinizi en iyi şekilde ortaya çıkarın ve vücut şeklinize göre giyinerek, her zaman şık ve marjinal görünün…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.