Klasik hoş bir görüntüye sahip olmak isteyenlerden misiniz? Az dekolteli ve farklı olacak bir abiye elbise arıyorsanız doğru adrestesiniz.
Bugün size önereceğim abiye elbiseyi farklı ortamlarda da giyebileceğiniz çok amaçlı bir alternatif olacak sizin için. Bu tarz abiye elbiselerin, her zaman geçerliliği olduğundan, bayanlarımızın mutlaka bu tarz abiye modellerinden dolaplarında bulundurmaları gerekir.

q
Belinde bulunan güpür ayrıntısı daha ince belli görünmenizi sağlayacak. Eteğinin düz , siyah ve uzun olması daha zarif ve daha uzun boylu görünmenizi sağlayacak. Takım görünümlü bir bütün olan abiye elbise farklı bir hava katacak. Asil duruşunuzla göz kamaştıracaksınız. Üstelik büyük beden abiye giyen bayanlarımız için biçilmiş bir kaftan olacak.
Siyah ve beyazın bütünleştiği bu abiye elbise ile tarzınızı konuşturun.
Şık bir abiye çanta ve şık abiye ayakkabılarla kombinlediğiniz zaman, şıklığınıza denecek söz yok.
Saç modeli konusunda da serbestsiniz, eğer bu abiye elbiseyi tercih ederseniz. İster salınmış kıvır kıvır saçlar, ister şık yapılmış bir topuz. Saç konusu tamamen sizin yaratıcılığınıza ve zevkinize kalmış.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.