Büyük Beden Kreasyonlar

Büyük beden elbise seçiminde dikkat edilmesi gereken en önemli unsurlardan bir tanesi de renk seçimidir. Açık renkler ve ince kumaşlar kiloları gösterirken koyu renkler gizliyor. Geniş kesim elbiseler ile de vücudunuzda bulunan fazlalıkları gizlemek mümkün. Büyük beden elbise modelleri ile de oldukça şık ve zarif görünebilirsiniz. Kesim ve renklerin önemi büyüktür. Birbirinden güzel büyük beden elbise modellerini Abiyefon aracılığı ile satın alabilirsiniz.

FB,3894,39,yesil-tek-omuz-uzun-abiye-elbise-o2975-hanim-hanimcik
Büyük Beden Elbise

Büyük beden abiye modellerinde oldukça modern ve şık tasarımları Abiyefon’da bulabilirsiniz. Büyük beden elbise modelleri arasında Yeşil Tek Omuz Uzun Abiye Elbise modern kesimi ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Birbirinden güzel elbise modelleri ile büyük benden kadınlar çok daha zarif görünecekler. Yeşil Tek Omuz Uzun Abiye Elbise modeli sezonun modasına göre tasarlanmış bir modeldir. En güzel büyük beden elbise modellerine sahip olmak istiyorsanız Abiyefon’a mutlaka bir göz atın. Abiyefon’un dikkat çeken modelleri arasında Küpürlü Sırt Dekolteli Uzun Abiye Elbise modeli de bulunmaktadır.

FB,1667,43,kupurlu-sirt-dekolteli-uzun-abiye-elbise-o3252-hanim-hanimcik
Büyük beden Abiye

Model şık görüntüsü ve zarif tasarımı ile büyük beden abiye elbise modelleri arasında tüm kadınlar tarafından beğenilen bir modeldir. Küpürlü Sırt Dekolteli Uzun Abiye Elbise modeli dantel işlemeleri ile dikkat çekiyor. Dantel detayların oldukça modern ve şık göründüğü Küpürlü Sırt Dekolteli Uzun Abiye Elbise modeli, büyük beden kadınlar için biçilmiş kaftan.

2 Yorumlar

  • Gönderildi 12 Şubat 2017 20:59
    by Gülen akinci

    Yerinizi telefon ogrenebirmiyim.

    • Gönderildi 13 Şubat 2017 16:07
      by abiyefon

      444 6 207 nolu hattan bize ulaşabilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.