Büyük beden abiye seçimi, beden problemi yaşayan bayanların korkulu rüyası….

Büyük beden abiye seçimi için dikkat edilmesi gereken en önemli konu vücuduzun farkında olmak; vücudumuzun farkında olmak en doğru abiye elbiseyi seçmek için ilk adım.

Büyük beden abiye seçecek olan bayanların bazılarının üst bedeni alt bedenine göre daha genişken, bazı bayanların alt bedeni üst bedenine göre daha geniş. Bazı bayanların bel boşluğu kalçasına göre o kadar ince ki günlük kıyafet seçerken bile mutlaka terzilik işlem yaptırıyorlar. Öyle değil mi? Bu problemi yaşayan bayanlar yalnız değilsiniz.

Günlük giyebileceğiniz spor kıyafetlerde ve yapacağınız kombinlerde ayrıca çiftli giyilebilecek kıyafetlerde alt bedeni farklı üst bedeni farklı seçerek bedeninize uygun seçim yapabilecekken, bir bütün olarak almak durumda olduğunuz boydan abiye elbiseleri maalesef tek beden olarak alabiliyoruz. Bu yüzden ister alt beden ister üst beden arasında beden problemi yaşansın hangi beden büyükse onu tercih edip diğer kısmı daraltmanız gerekecek.

Alt bedeni üste bedenine göre daha geniş olan bayanlar, alt bedene uygun olan bedeni seçerek, üst bedenine terzilik işlem yaptırması gerekecektir. Bu yüzden seçeceğiniz büyük beden abiye elbisenizin üst kısmı terzilik işlem yaptırmaya müsait bir model olmasına özellikle dikkat etmelisiniz. Aynı durum üst bedeni alt bedenine göre daha geniş olan bayanlar da seçimlerinde aynı konuya dikkat ederek doğru bir elbise seçebilirler.

Orantılı bir vücuda sahipseniz, elbise seçiminiz oldukça kolay olacaktır. Mağazalarda satışa çıkarılan büyük beden abiyeler yeteri kadar çeşitlilik olmasa da tarzınıza uygun bir elbiseye terzilik işlem yaptırmadan kullanabilirsiniz.

Abiyefon, bu sezon büyük beden koleksiyonunu daha çok genişleterek, sizlerin yaşadığı strese ortak olup, sıkıntılarınızı azaltmaya çalışıyor. Hedefinde genç büyük beden bayanları mutlu etmek var. Çoğunuzda bu tip sorunlar yaşamışsınızdır. Beğendiğiniz bazı abiyeleri beğenip, beden probleminden dolayı satın alamadığınız oldu mu? Eğer ‘bu elbisenin büyük bedenini istiyorum’ dediğiniz modeller varsa aklınızda yorum kısmına fotoğraf atarak koleksiyonumuza katkıda bulunursanız bizleri çok mutlu edersiniz. Bu sayede beğendiğiniz abiyeyi giyme şansına sahip olabilirsiniz. Önerlerinizi bekliyoruz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.