Dünyadaki en önemli kişiye ‘kendinize’ inanın…
Birçok insandan duyarız ” kilolu olduğum için bana hiçbir şey yakışmaz” bu kesinlikle yanlış bir yorumdur. Hatta kilolu bayanların işi zayıf bayanlardan daha kolaydır. Kilolu olmak şık olmaya engel değildir yeter ki vücudunuzdaki ön plana çıkması gereken ve biraz saklanması gereken kısımlar için uygun büyük beden abiye elbise seçin.
kk
Şık olmanın en önemli şartlarından birisi vücudumuzu iyi tanımak ve güçlü yönleri ön plana çıkartırken zayıf yönleri biraz olsun saklamaktan geçer. Kilolu bir bayanın vücudunda ön plana çıkartması gereken kısım göğüs kısmı, saklanması gereken ise basenler karın ve üst bacaklardır. Derin V yaka kesimli ve göğüs altından açılan uzun şifon abiye üst bedeniniz uzun gösterecek ayrıca basenleriniz karnınız ve bacaklarınızdaki fazla kiloları saklayacağı için sizi olduğunuzdan çok daha ince gösterecektir.Hileli büyük beden abiye modellerini mutlaka inceleyin.
Büyük beden abiye seçen insanların hep siyah giymeleri gerektiği gibi yanlış düşünce hakim. Aslında doğru olan şey çok açık renklerden uzak durmak ve daha koyu renkleri tercih etmek şeklinde olmalıdır. Örneğin sarı, bej gibi açık renkli kıyafetler yerine bordo, zümrüt yeşili ve koyu lacivert gibi renkler de en az siyah kadar etkili olacaktır. Ayrıca kıyafetin üst ve alt kısmında zıt renklerin doğru kombinasyonu da sizi olduğunuzdan zayıf gösterebilir.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.