Şimdilerde herkesin dilinde aynı cümle..
‘Yaz geliyor, fazla kilolardan hızlı bir şekilde kurtulmalıyım!’
Tabi kolay bir iş değil bu 🙂 Gösterdiğimiz tüm çabaya rağmen bazen bu kilolardan kurtulmak mümkün olamıyor 🙁
dnnksn

İlkbahar gelince herkes kış aylarında yaptığı tembellikler ile aldığı kilolardan kurtulmak için yöntemler arar durur. Kış boyuca gözüne çarpmayan kilolar sanki bir anda belirivermiştir.Kış aylarının vazgeçilmez salaş bluzları ve kalın giyisileri kiloları saklamak için adeta kurtarıcılarımızdı.Artık güneş iyiden iyiye yüzünü göstermeye başladı ve muhteşem giyisiler; şifon bluzlar, narin kumaşlar vitrinlerdeki yerlerini aldı.Herkes gibi biz kilolu bayanlar da bu rengarenk vitrinlerden kendimizi alamıyoruz.
Kilolu olduğumuz için zevklerimzden vazgeçecek değiliz elbette… Önemli olan vücut yapımıza uygun, doğru kıyafeti seçebilmek.Abiye elbise seçerken de dikkat edeceğimiz en önemli husus modelin vücut yapımıza uygun olması….
Abiyefon sezona bomba giren büyük beden abiye koleksiyonu ile kilolarından şikayetçi bayanları unutmadı.Size düşen vücudunuzu iyi tanımak ve zevklerinizi gözardı etmemek…
Kilolu olmak havalı olmamıza engel değil! Sizde kilolarınızı gizleyebilir ve oldukça şık görünebilirsiniz yapmanız gereken abiyefon büyük beden abiye elbise modellerini detaylı bir şekilde incelemek.
Abiyefon büyük beden abiye elbise kategorisi ile olduğunuzdan daha zayıf görünüp, gecenin en şık bayanı olmanız mümkün 🙂

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.