Bu sezon sadeliğin ve zerafetin ön planda olduğu abiye elbise modellerini, rengarenk ışıltı takılar ile kombinlemek çok moda! Özellikle abartısız, sade abiye elbise modellerine çok yakışan büyük, göşterişli takı ve aksesuarlara çok rastlayacağız.
Modern takı ya da aksesuarlar, sade bir abiye elbise modelini hareketlendirerek, tarzınızı ortaya koymanızı sağlayacak. Fark yaratmak için, sadece doğru bir takı tercih etmeniz yeterli. Yeni sezon abiye takımodellerine Abiyefon koleksiyonundan ulaşabilirsiniz. Abiyefon, en şık takı ve aksesuarları sizin için derledi.wert
Ancak seçtiğiniz her abiye elbise modeli için takı kullanmanız şart değil; Abiyefon her zaman zerafetten yanadır, göşterişli taşlara bezenmiş, iddalı, aykırı tarzlara hitap eden çok uç modellerde kesinlikle aksesuar kullanmayın! Bilirsiniz futursuzca takı takan bayanlara ne denildiğini 🙂 Bu şekilde zaten yeterince gösterişli olan elbisenizin havasını söndürmeyin. Aman dikkat!
Abiyefon takipçileri ‘neyi neyle takacağını çok iyi bilir!’ Çok yakında oluşturacağımız ‘abiye tutkunları’ topluluğumuz bu konuda hepimize yardımcı olacak. Birbirimizden ilham alarak gecenin en şık bayanları listesinde her zaman biz olacağız.

1 Yorumlar

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.