Bayanlar için her ne kadar tüm kıyafetler oldukça önemli bir yere sahip olsa bile en özel anlarda giyiliyor olan abiye modelleri ile gecenin en şık bayanı olmak ister tüm kadınlar. Abiye modelleri kalite ve tarzları ile de oldukça önemli bir yer sahiptir. Abiyeler arasında da özellik ile de son dönemlerde moda haline gelen balık etekli abiye modelleri de büyük rağbet görmektedir. Balık Etekli Abiye Modelleri zaten kendileri başlı başına gösteri abidesi olmasından dolayı biraz daha sade olmasını isteyen bayanlar için kayık yakalı ve askılı olarak üretilen modelleri genellik ile tek renk olarak üretilmektedir. Böyle anlarda biraz daha gösterişli olmasını isteyen bayanlar için ince kemer ve kurdela işlemelerinin yanı sıra tüller ile bezenmiş olan modelleri de yer almaktadır.

Untitled-145

Balık etekli abiye modellerin arka kısmının tüller ile oldukça uzun olarak üretilen modelleri de bayanlar arasında büyük ilgi taşımaktadır. Bunun yanı sıra simli kumaşlar ile üretilen modelleri de daha çok düğün ve özel gece davetlerin de kullanılmaktadır. Tüm fizik hatlarınızı olduğu gibi ortaya çıkaran bu balık abiye elbise modelleri bir de bel hizasında olan bir kemer ile süslendiği zaman da daha farklı bir havaya sahip olacaktır. Genellik ile uzun olarak üretilen balık abiye elbise formundaki abiyelerin kısa olan modelleri de büyük bir ilgi görmektedir. Sadece tek renk olmasının yanı sıra üzerinde yer alan taşların, payetlerin ve pulların gösterişleri ile de gittiğiniz her ortamda en çok dikkati çeken bayan haline de gelecek olduğunuza emin olabilirsiniz.

Untitled-1

Balık abiye formundaki abiye elbiseler ile konuyu bağlamak gerekirse; Abiye modası her dönem dekolte, kesim, modellerde değişime uğruyor. Gece elbiselerinde hiçbir zaman modası geçmeyen tasarımlara örnek olarak ilk sırada söyleyebileceğimiz modeller arasında balık abiye modelleri gelir. Balık etekli abiye elbiseler tasarım itibari ile bel kısmından vücuda oturan ve dar kesimi dizlere kadar inen, dizden sonra ise bollaşan bir yapıya sahiptir. Uzun yıllardan beri kullanılan ve oldukça seksi bir görüntünün yansımasına neden olan bu balık abiyeler ile her dönem iddialı bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.