Balık etek abiye elbiselere olan yoğun ilgi ve merak her geçen yıl biraz daha artıyor. Birbirinden güzel balık abiye modelleri gün geçtikçe çeşitlilik kazanıyor. Bayanlarımız davetli olduğumuz özel gecelerde kusursuz ve göz alıcı olmak adına bu gün için haftalar öncesinde abiye elbise modelleri arasından en iyisini seçme telaşına giriyor.

i

Bayanlar için düğün, nişan, davetlerde daha çok tercih edilen abiye elbiselerde dikkati bu sezona damgasını vuran balık modeli abiye elbiseler çekmektedir. Bayanlar tarafından oldukça rağbet gören bu elbise modelleri kusursuz vücutları saran bütün güzelliğiyle hatları ortaya çıkaran bir modeldir. İsmini masalsı balık kızlarından alan bu model son yıllarda olduğu gibi bu sezonda bayanların abiye seçimlerinde ön sıralarda yerini almaya devam ediyor.
Bu kusursuz elbise altına platform ayakkabıların sunduğu şıklık ile birleşince ortaya inanılmaz gösterişli bir görüntü çıkması kaçınılmaz olmaktadır.
Genelde straplez, tek omuz olarak tasarlanan bu elbise modelinde etek boylarının uzunluğu ile gizemli bir çekici bir görüntü elde etmeniz mümkün olacaktır. Bayanların daha çok kırmızı halıda yürüyen ünlülerinde görüp beğendikleri bu abiye elbiseler kullanım rahatlığıyla da ilgi çekmektedir.
Balık etek abiyelerde sezonun trend renkleri arasında kırmızı, siyah, saks mavi, zümrüt yeşili, fuşya, mint yeşili gibi canlı renkler bulunuyor.
Abiye elbise modeli seçerken tepeden tırnağa zarif bir görüntü sunmak istiyorsanız balık etekli elbiseleri mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. İnce ve naif bir vücut yapısına sahipseniz, üst kısmı basenlere kadar oturup sonra açılan bu elbiseleri giyen bayanın boyu olduğundan daha uzun görünüyor.
Abiyefon ailesi olarak, sizin için sergilediğimiz balık model abiye elbiselerimize bakmanızı tavsiye ediyoruz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.