Sevgililer gününde kırmızı giymenin etkisinden bahsedeceğim bugün. Kırmızı bilindiği gibi aşkın rengi olarak bilinir ve erkekleri etkilediği kaçınılmaz bir gerçektir. Siz de 14 şubatınızı hayatınızdaki erkeğini etkileyerek geçirebilirsiniz. İşte sizin için, 14 şubatta etkileyici olmanız için birkaç öneri…
Bir kere sevgililer günü denilince akla gelen ilk şey romantizmdir. Bu nedenle o gün feminen ve çarpıcı parçalar giyinmeye özen göstermelisiniz. O günkü programınız ister gündüz, ister gece olsun romantik ve etkili bir tarzdan şaşmayın. Etek veya elbise bu özel gün için en doğru seçim. Renk olarak aşkın ve tutkunun rengi kırmızı başta geliyor. Siyah, pembe, gece mavisi ve zümrüt yeşili de hoş alternatifler arasında.

03aa5b_e5b81162c00e9248ffb4f9a75315262c
Düz renkte kırmızı elbise akşam yemeği randevusu için ideal bir seçim. Eteği fırfırlı bir elbiseyi portföy bir çanta, siyah topuklu ayakkabı ve leopar desenli kabanla kombinleyerek havalı bir görünüm yakalayın. Elbiseniz miniyse kabanınız uzun olsun. Kıyafetinize ışıltılı aksesuarlarla hareket kazandırabilirsiniz.
En önemlisi, sevgililer gününde sevdiğiniz kişi yanınızda olacaksa bunun sizin için en önemli şey olduğunu unutmayın. Hassas alınganlıklarla sevgililer gününüzü hüsrana çevirmeyin.
Sevgililer Gününüz Kutlu olsun.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.