En özel günlerde gecenin, katılacağınız davetin en şık ve en zarif bayanı olmak hepimizin istediği şey. Bunu gerçekleştirmek aslında o kadar da zor bir şey değil. Öncelikle davetli olduğunuz gecenin konseptine uygun ve kendi vücut tipinize yakışacak bir abiye seçmek şart. Daha sonrasında ise kombininizi tamamlayacak, seçmiş olduğunuz abiyeye uygun aksesuar, çanta ve ayakkabı seçiminde bulununuz. En son ise şıklığınızı tamamlayacak bir saç seçiminde bulunmanız gerekli ki uyum içerisinde dikkat çekici bir görünüm sergileyebilin. Abiyeniz ile saç modeliniz, şıklığınızı sergilemeniz için uyum içinde olmalıdır. Peki Abiyenize Uygun Saç Modeli seçimini nasıl yapabilirsiniz?

fgdf

Son zamanların en popüler saç ve makyaj modelleri doğallıktan yana oluyor. Bu abiye için saç ve makyaj seçimine de yansımakta. Davetlere katılırken ekstra özel bir durum olmadığı sürece saçlarda artık o eski abartılı modeller tercih edilmiyor. Saç ve makyaj seçimi ten rengine uygun saç rengi ile uyum içinde olacak şekilde yapılmalı. Örneğin açık tenli ve sarı tonlarına yakın bir saç renginiz var ise iri dalgalı, hacimli modeller ve koyu pembe tonlarında rujlar ile muhteşem bir uyum yakalayabilirsiniz.

untitled-1-2

Bu uyum abiyede de önemlidir. Straplez ya da ince askılı bir abiye seçiminde bulunduysanız boynunuz zaten yeterince açık olacağı için yarım toplanmış ya da tamamen açık olacak şekilde biçimlendirilmiş doğal duruşlu saç modelleri tercih edebilirsiniz.

Göğüs dekolteli abiyeler için saç modeli

Göğüs dekolteli abiyeler için yine açık bırakılmış iri dalgalı modeller ile aşağıda ya da yanda salaş bir halde toplanılmış modeller tercihleriniz arasında olabilir.

untitled-1

Sırt dekolteli modellerde eğer pürüzsüz bir tene sahip iseniz tepede toplanmış at kuyruğu modelini, balerin topuzu modelini ya da kısa saç modellerini tercih edebilirler. Eğer saçınızda topuz ya da toplu bir model tercih ettiyseniz uzun bir küpe tercih etmelisiniz.

Uçuş uçuş şirin bir abiye tercih ettinizse ve katılacağınız davet ya da organizasyon kır konseptli salaş bir mekanda gerçekleşecekse tamamı örgülü ya da salaş sadece saç uçlarının örüldüğü modeller size şirin bir görünüm kazandıracaktır.

Şık, doğal görünümünüzü kaybetmediğiniz, mutlu günler…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.