Abiyelerde Sonbahar Esintisi. Mevsim geçişlerinde yapılan düğünler giyim konusunda karmaşa yaratacağı için sonbahar davetleri için tercih edeceğiniz abiye modelleri ve renkler değişiklik gösterir. Koyu renklerin yanında doğal tonlar da sonbahar düğünleri için doğru renk seçenekleri arasında yer alabilir. Doğanın değişim ve dönüşüm içine girdiği bu günlerde gideceğiniz düğün ve davetlerde seçebileceğiniz abiye modellerini derledik;

Pencereli abiye modelleri ‘’cut out’’

Modern bir algıya sahip olan pencereli abiyeler uzun vücudu saran kesimleri ve ikili renk bloklarıyla sonbahar davetlerinizde göz alıcı görünmenizi sağlayacaktır. Sizde iddialı ve çekici görünmek isterseniz pencereli modellere şans verebilirsiniz

Güpürlü ve dantelli abiyeler

Güpür ve dantel şıklığınızı yansıtabileceğiniz en doğru kumaşlardan biridir tabi ki dantel ve güpürün kalitesi de çok önemlidir. Yeşil ve doğal tonlarda bej rengi ve diz altında biten bir etek boyu seçimi ile zarif bir görümün elde edebilirsiniz.

Şifon Kumaş Abiyeler

Havaların henüz çok soğumadığı için uzun uçuş uçuş şifon kumaştan tasarlanmış abiye seçimi ile sonbaharın hafif esintili havasını romantik hale getirebilirsiniz. Sonbahar davet ve düğünlerinde en iyi seçenek olarak düşüneceğiniz şifon kumaş abiyeleriniz de renk tercihlerinizi sarı veya siyahtan yana kullanabilirsiniz.

Siyah renk kısa abiyeler

Katılacağınız davet ya da düğün çok yakın bir tanıdığınızın değil ise sonbahar da siyah kısa elbiseler kurtarıcınız olacaktır. Dar kesim siyah abiye modelleri veya hareketli etek kısmı olan modellerden de seçebilir, Çeşitli takı ve aksesuarlar ile hareketlendirerek şık bir görünüme ulaşabilirsiniz.

Yırtmaçlı abiyeler

Gösterişli ve kapalı bir alanda sonbahar düğünü yapılıyorsa derin yırtmaçlı bir abiye seçerek iddialı stil oluşturabilirsiniz. Tercih edeceğiniz bordo ve siyah gibi koyu renkler ile bacak dekolteli abiyenize derinlik katabilir, zarif takılar eşliğinde asil bir görünüme ulaşabilirsiniz.

Desenli abiyeler

Desenli abiyeler ile canlı ve enerjik görünebilirsiniz. Sonbahar davet ve düğünlerinde desenli abiyelere yatırım yapmak akıllıca bir tercih olacaktır. Uzun ve belinizi saran desenli abiyelerinizi sade çanta ve düz renk sitiletto ile kombinleyebilirsiniz. Özellikle çiçek desenleri sonbahar davetleri için oldukça hoş olacaktır.

Sırt dekolteli abiyeler

Estetik görünümü ile hepimizin beğendiği sırt dekolteli abiyeler sonbahar davetlerinizde kullanabilirsiniz. Şeritli veya çapraz bantlı abiyeler ile zarafetinizle göz kamaştırabilirsiniz. Tül kumaşlar mürdüm ve haki gibi renk tercihleriyle geceye damganızı vurabilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.