Yeni ürünler görmeye hazır mısınız ? Abiyefon sizler için yeni ürünler sergilemeye devam ediyor. Mankenimiz Darya Andriyenko’yla yapılan çekimlerimiz tamamlandı. Sizin için sergilediğimiz birbirinden güzel ürünlerimiz sizin beğeninize sunulmak üzere hazırlanıyor. Tek bir tıkla bize ulaşabilir ve yeniliklerimizden haberdar olabilirsiniz.

10601269_10203594683161169_1333059362_n

Fuşya, su yeşili , turkuaz, nar çiçeği gibi daha onlarca çılgın renkler barındıran yeni abiye elbise alternatifleri sunulacak. Yine klasiklerden vazgeçmeyen, siyah, lacivert, zümrüt yeşili gibi koyu renkler tercih edecek olan bayanlarımız için de abiye elbise alternatifleri bir hayli fazla.
Tesettürlü abiyelerden, davet elbiselerine olduğu gibi, straplez modellerden, yarım kollu modellere kadar, kısa, mini, uzun; düz ve ya balık modeli… Bir çok ürünümüz sizler için hazırlanıyor.
Yapmanız gereken sadece, sitemizi takip etmek ve yeni ürünlerin, yeni stokların geldiğinden haberdar olmak. Hepsi bu kadar. Siz isteyin yeter, gerisini biz hallederiz.

Bizi takip etmeye devam edin. Ve Abiyefon ailesi olarak , sizler için hazırladığımız abiye elbiselerimize bakmadan karar vermeyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.