Hepimizin bildiği gibi abiye elbise denilince biz bayanlar için hayat durur. Katılacağımız davetin küçük veya büyük olması umurumuz da olmaz, davete nasıl hazırlanmamız gerektiğini aklımızda planlar ve uygularız. Tabi bu süreçte gecenin en şık bayanı olmak için canla başla, özenle uğraşırız. İşte tamda bu dönemle alışagelmiş elbiselerin dışına çıkmak isteyenlerimiz olacak. Tamda bu isteğinizi karşılayacak elbiseler 2018 sezonuna Abiyefon ile damga vuracak. Abiyefon Tasarım Koleksiyonu İle Işıldayın Bloğumuz sizlere doğru tasarım abiye elbiseyi seçebilmeniz için yardımcı olacak…

Abiyefon’un özel tasarım koleksiyonunda taş, otriş ve püskül detaylar ile sıklıkla karşılaşacaksınız.

2018 ilkbahar yaz sezonunda sıklıkla karşılaşacağımız bu özel tasarım taşlı, püsküllü ve otriş detaylı ürünlerin en büyük özelliği bir başka bayan ile pişti olmamanız olacak. Bayanların her ne kadar kendilerine itiraf edemeseler bile abiye konusunda en sevmedikleri durum başka bir bayanla aynı davette aynı ürün ile pişti olmalarıdır. İşte tamda Bu korkuların dışına Abiyefon Tasarım Koleksiyonu ile çıkacaksınız.

Özel tasarım abiye elbiseler her zaman bayanların kafalarında soru işaretleri bırakmıştır. Tasarım denilince çok uçuk ulaşılamaz fiyatlar gelir hemen akıllara. Abiyefon 2018 yılında bu tabuları yıkıyor, her bütçeye uygun şık özel ürünler ışıltınızı tamamlamak için tasarlanıyor.

Peki bu özel elbiseleri seçerken dikkat etmemiz en önemli detay nedir? En önemli detay elbise kumaşının, taşlarının, püsküllerinin veya kullanılan otrişin kalitesidir. Bunu anlamak pekte kolay olmaz bir bayan için bu yüzden tasarım abiye tercihleriniz arasında olan firmaları ayrıntılı araştırmalısınız. Bunun dışında ikinci önemli detay ise tasarımın orijinalliği yani doğru abiyede doğru aksesuarların kullanılması bunların hepsi bir arada düzgün bir şekilde gelirse size sadece abiyeyi asaletle taşımak kalır.

Tasarım abiye seçimi yaparken vücut yapınızı mutlaka göz önünde bulundurun. Vücudunuza uygun tasarım abiye elbiseye karar verdikten sonra sıra kullanacağınız aksesuar seçiminde. Taşlı bir abiye tercih edecekseniz kullanacağınız aksesuarlar abiyenize nazaran daha sade olmalıdır. Tercihiniz daha sade bir tasarım ise kullanacağınız aksesuarlar daha göz alıcı olabilir.

Aksesuar dışında bir önemli konu ise makyaj… Makyaj konusunda her bayan farklı tonların yansımasına kapılırken bazen geri dönüşü olmayan bir yola giriyorlar. Bunun dışına çıkmak için mutlaka profesyonel bir makeup’ dan destek almanızı öneririm. Özel tasarım bir abiyede sırf makyaj seçimi yüzünden mağdur olmanızı istemeyiz…  Şimdi doğru tasarım ürününüz ile gecelerde ışıldama sırası sizde…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.