Abiyefon ilkbahar-yaz koleksiyonu ile enerji saçan bir sezonu karşıladı. Yeni sezon abiye modellerinde göz alıcı canlı renklerin ve desenlerin özgürce kullanıldığı tasarımlar adeta karnaval havası yaratıyor. Retro akımının özgür ruhunu hissettiğimiz, Abiyefon koleksiyonunda öne çıkan temaların başında bohem şıklık, etnik desenler ve lüks orijinal parçalar yer alıyor. 2016 yazında kadınlara “Doğruluk mu, Cesaret mi?” diye soran abiyefon renkleri, desenleri ve dokuları karıştırırken zamansız ve ikonik parçaları festival niteliğindeki takılar ile ön plana çıkartıp sofistike takılmayı seven kadınlara yeni bir boyut katıyor. Ortalarına geldiğimiz yaz sezonunda Abiyefon Rengârenk abiyeler sizleri bekliyor…

E3175

Koleksiyonda canlı renklerin birlikte kullanımı özel kemerli ürünler, işleme ve dantel detaylarıyla zenginleştiriliyor. Krep kumaşların yanında alternatif dokular ile birleşen file ve dantel trendi, bu sezonun en güçlü parçalarından olmaya aday.
90’lı yıllara dönüş niteliği taşıyan etnik desenler, büyük çiçekli elbiseler geniş ürün yelpazesi ve canlı renkleriyle yaz aylarının ve abiyefon koleksiyonunun favorileri arasında. Abiyefon kadınının şıklığını vurgulayacak nakışlı etnik abiyeler, zarif danteller, uçuşan kumaşlar zamansız ve modern silüetleri ile aramıza karışıyor.
Tropikal desenlerde çiçek figürleri göze çarparken, canlı renklerdeki işlemeler ve püsküllerde fazlasıyla dikkat çekiyor. Çizgi temasının sıkça kullanıldığı yaz koleksiyonunda şık farklı formlardaki elbiseler kendini gösteriyor.
Rengârenk abiye elbiseler adeta yeniden yorumlanıyor! Midi boy nakış detaylı abiye elbiseler etnik trende yeni bir bakış açısı katarken, vücudu saran ve şekillendiren kalıplarıyla her sezonun klasiği midi elbiseler yeni sezon canlı renkleriyle karşımızda…

65

Abiyefon’ un klasiği gece grubunda, ışıltılı, pul-payetli kumaşlardan oluşan abiye elbiseleri, danteller, şık jakarlar, pırıltılı organzeler ilgi çekici kumaş detayları arasında. Uçuşan romantik yaz gecesi elbiseleri, nakış ve şık taşlar ile süslenmiş abiyeler yaz davetlerinin vazgeçilmezi olacak.
Koleksiyonda mavinin, yeşilin, pembe ve somonun her tonunu yoğun olarak gördüğümüz yaz koleksiyonunda pastel renkler gücünü koruyor! Beyaz, mercan, fuşya, kırmızı, haki, ile renklenen koleksiyon hiç olmadığı kadar iddialı bu sezon!

Abiyefon koleksiyonu yakından görmek için sizleri Abiyefon mağazalarına davet ediyoruz. Online satış için ise abiyefon.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.