Belki de hayatımızın en paha biçilmez dönemlerinden biri olan düğün telaşını hepimiz yaşayacağız. Bu tatlı telaş gelini ilgilendirdiği kadar gelinin en yakın arkadaşını yani bir başka deyişle nedimesini de yakından ilgilendiriyor. Gelelim gelinin en yakın arkadaşın hangi abiyeyi seçeceğine? En yakın arkadaşınız gelin oluyorsa ve siz de onunla birlikte tüm hazırlık aşamalarında aynı heyecanı paylaşıyorsanız, gelinden sonra gecenin parlayan yıldızı olma hakkını siz elde ediyorsunuz demektir. Seçiminizi yapmadan önce Abiyefon Nedime Abiye Modelleri  yeni sezon koleksiyonundan seçtiğimiz ürünlere mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Abiyefon Nedime Abiye Modelleri

Cıvıl cıvıl renkleri seven ve bir bahar düğünüyle evlenecek olan arkadaşınızın yanında olacaksanız, çiçek desenleriyle enerjik bir hava veren uzun rengarenk abiye modellerini tercih edebilirsiniz. En renkli bahar günlerinde uçuşan eteklerinizle hem rahat hareket edebilir, hem de modern bir stile bürünebilirsiniz.

Siyah, tül detaylar, taş ve dantel işlemelerden vazgeçmem diyen gelin nedimesi için uzun elbiseler alternatifler arasında yerini alıyor. Straplez taş işlemeli, derin V dekolteli dantel işlemeli ve Krep kumaş ile tasarlanmış, kayık yaka Balık Abiye Elbise modelleri ile göz kamaştırıcı bir stile sahip olabilirsiniz.

Abiyefon Nedime Abiye Modelleri

Enerjik ve hareketli bir düğün organizasyonu hazırlığı içinde olan nedimeler için en uygun abiye elbise önerilerini Abiyefon da bulabilirsiniz. Kısa abiye elbiseler, hem şıklığı, hem de rahatlığı ön planda tutan kadınlar için anahtar parçalar arasında ilk sırada yer alıyor. Yüksek topuklu Abiye Ayakkabılar ya da taşlı şık babetler ile tamamlanabilecek kısa elbiseler, kış düğünlerinde de, yaz düğünlerinde de tercih edilebilir.

Payet işlemelerle dikkat çekmeyi, sade ve zarif duruşuyla da fark yaratan elbiseleri tercih etmek isteyen nedimeler için kırmızı, saks mavisi, bordo, yeşil, krem, lacivert, fuşya, mürdüm ve pastel renkler sezonun en favori renkleri arasında gösteriliyor.

Abiyefon Nedime Abiye Modelleri

Nedimeler için abiye elbiseler kadar önemli olan iki detay daha var, bunlar ayakkabı ve aksesuar seçimidir. Her ne kadar lüks bir abiye elbise tercih ederseniz edin mutlaka abiyenizi şık bir aksesuar veya ayakkabı ile taçlandırmalısınız. Her zaman tercihinizi kendinizi iyi hissettiğiniz abiye elbiselerden yana kullanmalısınız. Şimdi nedimeliğinizin tadını çıkarma zamanı…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.