Abiye Çanta Seçerken Nelere Dikkat Etmeli? Özellikle yaz düğünleri için hazırlıkların başladığı şu günlerde giyilecek elbiselerin arayışı da başlamış bulunmaktadır. Ancak abiye elbiseler tek başlarına iddialı bir görünümü sağlamada yeterli değillerdir. Bunu sağlamak adına abiye elbiseler için çanta modelleri, saç modelleri, takılar ve daha birçok detay göz önünde bulundurulmalıdır. Kadınların bu konudaki tercihleri arasında en çok dikkat çeken ve eleştiri alan detayları çanta modelleridir. Hangi abiye elbiseye en uygun çanta modeli hangisidir iyi bilmek ve ona göre çanta seçimini yapmak gerekmektedir. , giyeceğimiz elbise kadar o elbiseyle bir araya getireceğimiz çanta da çok önemlidir.

Abiye  elbise kullanımı kadınlar için tam anlamıyla bir gövde gösterisidir. Abiye elbiseler iddialı elbiselerdir. Bir kadın  tüm güzelliğini  abiye elbiseyi üzerinde taşırken göstermektedir. Abiye elbiselerin üretim amacı günlük kullanımdan ziyade özel mekânlarda kullanılmaktır. Bu nedenle abiye elbiselerle birlikte kullanılacak olan aksesuarların seçiminde de özel tasarım ve gösterişli modeller tercih edilmelidir. Ancak seçilecek olan aksesuarın elbisenin önüne geçecek kadar abartılı olmaması ve bu dengenin iyi sağlanması da gerekmektedir.

En az elbiseniz kadar önemli bir detay olan gece çantası seçiminde renk uyumu çok önemlidir. Satenden ipeğe, kadifeden tüylüye, deriden taşlıya sonsuz seçenek sunan gece çantalarından seçim yaparken elbisenizin kumaşıyla uyum içerisinde olmasına dikkat edin!

Gece çantalarının materyalleri kadar önemli olan bir başka detayı da formlarıdır. Dikdörtgen çanta modelleri her zaman için kurtarıcı olurken, üçgen ve yuvarlak da tercih edilebilir. Bu konuda seçim yaparken biraz da vücudunuza göre ayarlamanızda fayda var. Eğer ince ve uzun bir vücudunuz varsa yuvarlak çanta modelleri sizin için idealken, kıvrımı vücut tipleri için dikdörtgen çantalar daha iyi olacaktır.

Dekolteye sahip, derli toplu bir abiye modeliyle birlikte, büyük çantalar yerine daha küçük boyutlarda bir el çantası tercih edilmelidir. Bu modellerin bazılarında ise ne sırt ne de göğüs dekoltesi bulunmamaktadır. O zaman elbisenin görünüşündeki boşluğu doldurmak adına taşlı ve işlemeli el çantaları tercih edilebilir.

Gece elbisenizi desenli seçtiyseniz, eğer içinde siyah ağırlıklı desenler varsa siyah gece çantası sizin için kurtarıcı olacaktır. Ama renkli desenler olan bir elbise ise çantanızın da elbisenizin içinde bulunan tonlardaki renklerden olmasında fayda var. Desenli, taşlı ya da fazla ışıltılı çantalar ise uzak durmanız gereken modeller arasında.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.