Abiye modelleri arasından tarzınıza uygun olarak seçtiğiniz elbise modelini tamamlayacak en önemli aksesuara geldi sıra. Bazılarımız ayakkabı dolabımızda kaç tane ayakkabımız olduğunu bile bilemeyiz, elbiselerimizin en önemli tamamlayıcıdır ayakkabı. Söz konusu abiye elbise olduğunda ayakkabının rengi, modeli , topuk puntosu çok önemlidir.

Ekran Resmi 2015-05-27 03.21.58

 

Şıklığınıza şıklık katmak için özenle seçeceğiniz abiye ayakkabı aynı zamanda rahatlık olarak yeterince konforlu olmalıdır. Tüm gün ayakta olacağınız gecede, bütün misafirlerle ilgilenme çabasındayken acılar içinde kıvranmamak için Abiyefon abiye ayakkabı modellerini incelemenizi öneriyoruz. Abiye elbise modelleri ile güzel bir uyum içinde olan ayakkabılardan oluşan koleksiyon aynı zamanda çok rahat. Ayakkabının formunda kullanılan malzemelerin ürünlerimiz ile ahenk içinde olduğu özel tasarım abiye ayakkabı modelleri platform topuk avantajı kullanılarak hem uzun boylu görünmenizi sağlarken hem de sizi rahat ettirecek türden. Ayakkabı tutkunlarının vazgeçemediği abiyefon şıklığının tamamlayıcıları çok uygun fiyatlarla. Üstelik 100tl ve üzeri alışverişlerinizde kargonuz ücretsiz. Ayrıca Satın almış oldunuz ürünü olurda beğenmezseniz 7 iş günü içersinde ücretsiz olarak iade edebilir ya da değiştirebilirsiniz. Abiyefon 128bit ssl sertifika ve 3d secure güvenlik sistemine sahiptir. Gönül rahatlığı ile alışverişinizi tamalayabilirsiniz.
Abiyefon genç, dinamik ve yaratıcı ekibi ile hayatınızın en önemli ve romantik günü için heyecanınıza ve sabırsızlığınıza ortak olmak için burda. Keyifli alışverişler!

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.