Uzun süre düşünüpte bu geceye özel özenle seçtiğiniz elbisenizi tamamlayacak ayakkabıları Abiyefon bir araya getirdi. Büyüleyici abiye ayakkabı ile fark yaratarak çıktığımız moda yolculuğumuzu; romantizmi, sadeliği, hayal dünyasını-realiteyi ve yaşama dair olmazsa olmazlarını ufak tutamlar halinde asil renk geçişleri ile harmanlayarak sıcacık ortaya koyması olarak yorumluyoruz. Kadını ve onu ortaya koyan sadelik ve sonsuz büyülü detaylar ile kendini tasvir ediyor.

abiye ayakkabı
Abiye ayakkabı modelelleri lüks ile buluşarak taşlı ve simli esintilerin öne çıktığı sezon koleksiyonunda saten, deri, rugan ve süet kalitesi ile yeni sezonda farklı ve özgün alternatifler sunuyor. Bayanların tutkusu yüksek topuklar bu sezonda da abiye ayakkabı modelleri ile göz kamaştırıyor. Platform tabanlar, kalın ve ince topuklar, stiletto modeller ve derin dekolteler sizi harika görünüme kavuşturuyor.

abiye ayakkabı
Her sezon moda her daim vazgeçilmezdir. Abiyefon koleksiyonunda renkleriyle de sizin isteklerinizi yansıtan modeller açığa vuruyor. Siyah, kırmızı, bej, vizon, lacivert, fuşya, saks mavisi, bordo, pudra, gümüş ve daha fazlası için abiye ayakkabı modelleri sizin için büyük bir fırsat olabilir.

abiye ayakkabı
Modayı takip ederken abiye ayakkabıya dikkat ediyorum. Kesinlikle abiye ayakkabılarda özgünlük ve farklılık olmalı. Aksi halde elbiseniz ne kadar etkileyici olursa olsun doğru ayakkabı seçmemeniz durumunda geceniz kötü sonuçlanabilir. Giydiğiniz elbisede mühim tabiki de sonuçta tarz denen şey bütün olarak ele alınırsa yaklaşımımın doğruluk payı var. Öyleyse elbise ve abiyeler kadar ayakkabının tercihide önemlidir.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.