8 Mart kadınlar günü denildiğinde akıllara ilk gelen şey önce annelerimizdir. Kadın eştir,abladır, fedakardır. Dünyanın yükünü omuzlarında taşıyan, bazen kollarının arasına giren yavrusunu koruyan melektir. Kadın mutluysa çocukları mutlu, dünya mutlu. Kadın tıpkı narin bir çiçektir. Kadınlar sevgi ister, şefkat ister, güzel giyinmek ve bakımlı olmak ister. Kadınlar üzülmesin incilmesin.. Her  yıl olduğu gibi bu yılda dünya kadınlar günü geldi. Peki  Dünya kadınlar gününe özel nasıl bir tarz yaratmalıyız. Bizlere sorulan sorulardan en önemlisi de nasıl giyinilmeli. O gün kendimizi daha çok resmiyetten yana değil de, spor veya klasik tarzda olmayı tercih edebilirsiniz. Zevkleriniz daha çok ışıltıdan yanaysa simli ve swarovski taşlarıyla süslenmiş coll görünümlü elbiseleri denemeye ne dersiniz? Biçilmiş bir kaftandır adeta. Görünümleriyle ve geceye adeta sizleri dik ve kendine özgüveni olan güçlü bir kadın olarak çevreye yansıtır.

8 mart kadınlar gününde kendinizi yenileme zamanına ne dersiniz?

Kaç yaşınızda olursanız olun kendinizi gülümsetmeyi ihmal etmeyiniz. Sizlerde her sene 8 mart dünya kadınlar gününde kendinize ve sevdiklerinize hediyeler almayı alışkanlık haline getirin. Hediye alınmayacak ve kutlanmayacak bir gün olarak görülse de sizler bir fark yaratın. Kadınlar en çok alışveriş yapmaktan hoşlanır. Kafasını toparlamak istiyorsa hemen bir kıyafet alarak kendilerini motive ederler. Sizlerde benim farkım kadın olmak, güçlü olmak, bakımlı olmak diyorsanız. Abiyefon ayrıcalığını elbiseleri inceleyerek keşfetmeye ne dersiniz? 8 mart dünya kadınlar gününe özel birbirinden şık, ışıltılı, uçuş ,uçuş modelleri hepsini bir arada bula bilirsiniz. Sizlere önerilerimiz var. Şifon diz altında kısa elbiseler  sizlere çok yakışacak, iki parçaymış gibi izlenim yaratan. Renkleriyle favori gündemi olan şifon elbiseleri sizlerde deneyerek kendinizi gülümsetmeye ne dersiniz? Harika bir önerilerimiz daha var. Sırt dekoltesini sevmeyen bayan yok ve omuzları geniş olan bayanlar vermiş olduğumuz tüyoları kaçırmayınız. Kadınlar gününe özel sırt detayı dantel olan ve küçük küçük zarif düğmeleri olan ayrıca fiyonk ilebel kısmını tamamlayan önü kısa arkası uzun elbiseler ayrıca tercihleriniz arasında ”look” görünüm ile göz kamaştırıcı olmaya ne dersiniz? Kadınlar olmasaydı hiç bir şeyin önemi kalmazdı. Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.