Çapraz İpli Sırt Dekolteli Abiyeler. Duruşu ve albenisiyle herkesi büyüleyen sırt dekolteli elbiseler, zarif ve bir o kadar da çok havalı görünüm sevgilerle Son zamanlarda en çok tercih edilen sırt dekoltesi, omuz dekoltesi elbiseler kendine güvenen bayanların her daim sıkça tercih ettikleri elbiselerden oluyor. Sırt dekolteli elbiselerle  fark yaratmak ve diğerlerinden bir adım daha öne çı çıkmak için kesinlikle doğru bir tercih.Sırt dekolteli çapraz ip bağlama elbise modellerinin balık modelinden esinlenerek ,salaş modellerini de derledik. Çapraz İpli Sırt Dekolteli Abiyeler ince ve balık etli bir bayana çok yakışıyor.

Omuzların dik duruşu,sırt dekoltesinin seksi olarak ortaya çıkması muazzam bir büyüleyici güzelliğin parçasıdır. Sırt dekolteli elbiseler kendine has bir cazibesi bulunuyor. Balık modeli ve salaş modeli bu tarz elbiseleri bayanlar çok güzel taşıyorlar.Çapraz ipli sırt dekolteli abiyelerle gerçekten şık olabilirsiniz. Ve yıllar sonra da fotoğraflara baktığınızda seçiminize pişman olmamanız için abartıdan uzak, kalıbıyla vücudunuzun güzel bölgelerini ön plana çıkartan ve rengiyle yüzünüze baktıran modeller seçmiş olduğunuzdan hiç pişman olmayacaksınız. Tarzınız biraz daha sırt dekoltesini kapattırmaktan yanaysa bağlamalı sırt dekolte kısmını içine astar  eklenerek aynı türden kumaş ile kapattırabilirsiniz. Sırt dekolte kısmı kapatıldığında modeli bozulmamış olacaktır.

Fazlalık olduğunu düşündüğünüz basenlerinizi ipli sırt dekoltesi salaş elbiselerle kamufle edebilirsiniz. Basenlerimizin genişliğini göğüs altından boşalan şifon elbiseler tercih etmekte fayda var.Sırt dekolteli çapraz ip bağlamalı balık modeli abiyeler vücut hatlarınız için uygunsa eğer mutlaka giymelisiniz.Geniş omuzlarınız orataya çıkıyor.Sırtı çapraz bağlama dekoltesi daha havalı ve öz güven duygusu kazandırıyor.Tarz modelleriyle ve bir birinden şık renkleriyle davetlileri adeta büyülüyorsunuz. Bir bayana sırt dekoltesi elbiseler çok yakışıyor.

Sırt dekolteli elbiseler her zaman sıra dışı olmakla birlikte ve göze daha çok hitap ederler.

Tercihinizi düz renklerden yana kullanırsanız, daha sade ve daha şık olacaktır. Ten renginize göre de seçim yapabilirsiniz. Esmer-buğday tenli iseniz beyaz, krem ve ya pudra tonları doğru tercihtir. Beyaz tenli iseniz siyah, kırmızı ya da mavi tonları nokta atışı olacaktır. Feminen duruşunuzu ortaya çıkarmak için çapraz bağlı sırt dekolteli abiyeler sizin için biçilmiş kaftan olacaktır.

2 Yorumlar

  • Gönderildi 4 Kasım 2017 18:38
    by Nermin

    Sizden abiye aldım çok memnun kaldım çok zayıf olmama rağmen bu model tam oldu bedenime çok teşekkür ederim ilgi alakanız için 🙂

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.